خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه ساکر
رزرو آنلاين هتل خارجي
آموزش آشپزی ایرانی
خرید گیفت کارت
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
فلنج
facefile.ir
<-BloTitle->
<-BloText->

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق میز هیدرولیکی و كاربرد آن

تحقیق میز هیدرولیکی و كاربرد آن

دانلود تحقیق میز هیدرولیکی و كاربرد آن

تحقیق میز هیدرولیکی و كاربرد آن
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 2386 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 88

تحقیق میز هیدرولیکی و كاربرد آن

فهرست مطالب

فصل اول : آشنایی با میز هیدرولیکی....... 3

فصل دوم : جریان عبوری از ونتوری متر..... 9

فصل سوم : جریان عبوری از اوریفیس........ 17

فصل چهارم: برخورد جت.................... 24

فصل پنجم : وسایل اندازه گیری شدت جریان.. 31

فصل ششم : جریان عبوری از سرریزها........ 45

فصل هفتم : افت انرژی در شبکه ها......... 53

فصل هشتم : جریان های گردابی (ورتکس)..... 68

فصل نهم : آزمایش مرکز فشار    82

==================================

جزوه حاضر جهت استفاده دانشجویان رشته های مهندسی عمران و مکانیک تهیه شده است در این جزوه 8 آزمایش مهم که در اکثر دانشگاهها تدریس می شود بیان گردیده  است و هر آزمایش در یک فصل جداگانه آمده است در این مجموعه ضمن آشنا ساختن دانشجویان با دستگاه مورد آزمایش و روش انجام آزمایش ، بصورت خلاصه در مورد تئوری مربوط به آزمایشات توضیحاتی ارائه شده است هم چنین ضمن بیان اهداف آزمایش ، موارد ارائه نتایج که به صورت جداول یا نمودارها است و می بایست توسط دانشجویان تکمیل شود ذکر گردیده است.

بطور کلی جهت فراگیری و درک عمیق از موضوعات پیچیده علمی ، نمی توان فقط از طریق مطالعه و با شنیدن مطالب به این هدف رسید بلکه می بایست با انجام آزمایشات و از روش های تجربی ، پدیده های مختلف را مشاهده و مورد تجزیه و تحلیل قرار داد دانشجویان با انجام آزمایشات ، ضمن آشنا شدن با وسایل مختلف و روشهای مختلف اندازه گیری با تجزیه و تحلیل داده ها و یافته های آزمایشگاهی ، به شناخت و درک عمیق مطالب خواهند رسید.

توصیه می شود دانشجویان قبل از انجام هر آزمایش ، ضمن مطالعه مطالب مربوط به آن آزمایش و اندیشیدن به مطالب تئوری آن ، در حین آزمایش با قسمتها و جزئیات مختلف دستگاه و همچنین روش انجام آزمایشات آشنا گردند.

پس از انجام آزمایشات ضمن درج داده ها و یافته های آزمایشگاهی در جداول ، با انجام محاسبات لازم و با ارائه نمودارها و رسم منحنی ها به شرح و بسط مشاهدات پرداخته و با روشهای مختلف محاسباتی به تجزیه و تحلیل نتایج و بدست آوردن روابط اقدام نمود پس از این مرحله با تنظیم گزارش آزمایشگاهی و با رعایت روشهای صحیح و استاندارد نتایج کار را ارائه نمود .

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

فصل اول :

آشنایی با میز هیدرولیکی

اجزاء تشکیل دهنده میز هیدرولیکی

هدف از طرح میز هیدرولیکی ، فراهم نمودن وسیله ای برای انجام یک سری آزمایشات ساده در مکانیک سیالات و هیدرولیک می باشد شکل (1) تصویری از یک میز هیدرولیکی را نشان می دهد.

شكل 1: تصویر یك میزهیدرولیكی

شكل2: دیاگرام قسمتهای داخلی یك میزهیدرولیكی

در شکل (2) دیاگرام قسمت داخلی یک میز هیدرولیکی نمایش داده شده است طبق این شکل یک پمپ کوچک سانتریفوژ ، آب را از منبع S که در قسمت پایینی میز هیدرولیکی قرار گرفته است پمپ نموده و از طریق شیر V به دستگاههای مورد آزمایش منتقل می کند.

در این میز هیدرولیکی یک تانک وزنی W قرار دارد که این تانک به منظور اندازه گیری وزن آبی که از دستگاه مورد آزمایش عبور نموده است و از طریق لوله کوتاه D که از قسمت F به تانک وزنی منتهی می شود بکار می رود تانک وزنی W به یک طرف اهرمی متصل است که در طرف دیگر آن آویزی قرار دارد و می توان وزنه هایی را که وزن هر کدام دو کیلوگرم می باشد بر روی آویز قرار دارد نسبت فاصله تانک وزنی تا محل تکیه گاه این اهرم به فاصله تکیه گاه تا محل اتصال آویز برابر نسبت یک به سه است در کف تانک وزنی W یک شیر خروجی B قرار دارد و بسته به موقعیت اهرم باز یا بسته می باشد.

بر روی محفظه این میز هیدرولیکی ، صفحه ای به عنوان درپوش قرار می گیرد که هر زمان لازم باشد می توان با برداشتن این درپوش ، پمپ و دیگر وسایل موجود در داخل میز هیدرولیکی را مورد بررسی و بازدید قرار داد ...

...

دانلود تحقیق میز هیدرولیکی و كاربرد آن






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق میز هیدرولیکی و كاربرد آن,

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان (1)

تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان (1)

دانلود تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان (1)

تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان (1)
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 115 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 38

تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان (1)

بخشهایی از متن:

واژه های كلیدی:

پلی یورتان ها،‌ پایداری حرارتی یورتان ها، ایزوسیانورات، پایداری حرارتی، اثر قسمت‌های سخت و نرم.

الاستومرهای پلی یورتان به دلیل داشتن خواص فیزیكی و مكانیكی بسیار خوب و عالی همواره مورد توجه در كاربردهای مختلف بوده اند. ضعف عمده این الاستومرها، عدم امكان كاربرد آنها در دماهای بالاست كه خواص فیزیكی و مكانیكی عالی خود را از دست می‌دهند، بنابراین مقاومت حرارتی و افزایش این مقاومت در الاستومرهای پلی یورتان موضوع مهمی است كه می تواند در به كارگیری آنها در زمینه های گوناگون از جمله تهیه و ساخت تایر اتومبیل مؤثر واقع گردد.

مقدمه

پایداری حرارتی پلیمرها از مسائل خاص و جدیدی است كه طی بیست و پنج سال گذشته به عنوان موضوعی مستقل و تحت نام پلیمرهای مقاوم در مقابل حرارت مورد بررسی و مطالعه قرار گرفته است. پلیمرها در طول عمر كاربردی خود در معرض عوامل گوناگونی مثل حرارت، اكسیدكننده ها، حلال ها و غیره قرار می گیرند و پایداری آنها در مقابل این نیروها و عوامل تخریب كننده را می توان با اندازه گیری میزان خواص مكانیكی باقیمانده در شرایط خاص و با انجام آزمایش مشخص كرد. به طور كلی پایدرای یك ماده پلیمری عبارت است از اینكه پلیمر مذكور بتواند در دما و زمان معینی، بدون كاهش چشمگیر خواص، دوام بیاورد. تغییرات حاصله در پلیمر معمولاً به یكی از صور زیر انجام می گیرد:

1- تغییرات فیزیكی (برگشت پذیر)

2- تغییرات شیمیایی (برگشت ناپذیر)

تغییرات فیزیكی به طور مشخص شامل تغییرات در دمای انتقال شیشه ای، پدیده های ذوب و بلور شدن و شك شناسی، پلیمر می شود كه نشان دهنده حالت گرما نرمی ماده است. مواد این گروه قبل از تجزیه نهایی، ذوب و غیرقابل استفاده می شوند. برای مثال عدم پایداری حرارتی پلی استرین در دماهای  110-70 را می توان در نظر گرفت كه نشان دهنده محدودیت كاربدر ان است. در این گستره دمایی، پلیمر نرم و غیر قابل استفاده می شود؛ بدون آنكه تجزیه و تخریب گردد. تغییرات برگشت ناپذیر، در تعیین خواص حرارتی پلیمرهای گرما سخت و دارای پیوند عرضی، اهمیت دارد. در این پلیمرها عمل ذوب صورت نمی گیرد و تغییرات با تجزیه و تخریب در یك دمای معین كمتر باشد پلیمر پایداتر است. چون شكسته شدن پیوندهای شیمیایی و تشكیل مجدد آنها نقش عمده ای در این نوع تجزیه ایفا می كنند، لذا نقش شرایط محیطی حاكم بر پلیمر بسیار حساس و مؤثر خواهد بود. به عنوان مثال تجزیه پلیمر در خلاء و یا اتمسفر بی اثر، با تجزیه ان در محیط دارای اكسیژن متفاوت خواهد بود. همچنین تجزیه پلیمر در یك محیط بسته كه در آن گازهای حاصل از تجزیه، در واكنش های دیگری شركت می كنند. با تجزیه آن در یك محیط باز كه در آن گازهای حاصل از تجزیه از محیط عمل خارج می شوند، متفاوت است.

...

كاربرد پلی یورتانها در پزشكی

زمینه تاریخی

گزارشات منتشر شده در مورد كاربردهای پزشكی پلی یورتانها حداقل به سال 1959 باز میگردد، زمانی كه ماندارینو و سالواتور یك اسفنج سخت پلی استریورتان با نام تجاریتی «استامر» را برای تثبیت استخوان در محل اصلی،‌به آن پیوند زدند. ادعاهای اولیه حاكی از این بود كه این ماده استحكام ساختاری لازم را تا رشد استخوان جدید تأمین می كند. مطالعات بعدی آشكار كرد كه استامر استحكام ساختاری ناكافی، پیشرفت كم رشد استخوانی، چسبندگی ضعیف و میزان بالایی از عفونت و زخم را موجب و در بدن تجزیه میشود.

در سال 1961 تعدادی از وسایل مورد استفاده در پیوند قلبها و عروق،‌به وسیله یك پلی یورتان بی . اف. گودریچ به نام استان.وی .سی وبا استفاده از تتراهیدروفوران پوشش داده شدند. این ماده كه یك پلی استرویورتان (مانند استامر) بود،‌ علیرغم خواص سازگاری زیستی اولیه قابل قبول،‌در طول یكسال به طور كامل تجزیه می شد. این مثالها نشان میدهند مشخصه آزمایشهای اولیه با پلی یورتانها در پزشكی ، استفاده از گروهی از مواد و فرآیندهای تجارتی بود ...

...

دانلود تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان (1)






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق پایداری حرارتی الاستومرهای پلی یورتان (1),

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق پلی كربنات ترمو پلاستیك آروماتیك بر پایه بیس فنول A

تحقیق پلی كربنات ترمو پلاستیك آروماتیك بر پایه بیس فنول A

دانلود تحقیق پلی كربنات ترمو پلاستیك آروماتیك بر پایه بیس فنول A

تحقیق پلی كربنات ترمو پلاستیك آروماتیك بر پایه بیس فنول A
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 53 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 118

تحقیق پلی كربنات ترمو پلاستیك آروماتیك بر پایه بیس فنول A

بخش اول

1- مقدمه

مصرف پلیمرهای پلی كربنات، پلیمرهای كه با گروه –O-C-O- بهم متصل هستند، از ز مان گزارشات اولیه بسیار رشد كرده است Report 1969) (PEP .  تضمین  رشد آینده این صنعت با افزایش شركتهای جدید به 6 تولید كننده سابق این ماده نشان داده شده است رشد تكنولوژی، شامل افزایش گریدهای با كاربرد خاص، امكان رقابت پلی كربنات‌ها را در مصارف مختلف فراهم كرده است.

پلی كربنات‌ها در بین پلیمرهای مختلف از لحاظ پایداری ابعادی مقاومت ضربه و شفافیت بسیار برجسته می‌باشند. مقاومت در برابر شعله آن خوب بوده و توسط بهبود دهنده‌هایی بهتر شده تا گرید خاصی تولید شود. با وجود اینكه پلیمرهای دیگر و فلزات در تعدادی از خواص بتنهایی بهتر از پلی كربنات می‌باشد، اما نیاز به تركیبی از خواص مختلف باعث می‌شود كه پلی كربنات بعنوان تنها امكان انتخاب شود. از سوی دیگر كمی مقاومت در برابر حلالها یك اشكال عمده در بسیاری از كاربردها می‌باشد. بطور كلی پلی كربناتها در تمامی رشته‌های مهندسی پلاستیك رقابت می‌كنند، كه از مصارف عمده آن می‌توان به شیشه‌ها، علامات و روشنایی اشاره كرد.

این گزارش تكنولوژی، هزینه و بازار پلی كربنات‌ها را كه از سه روش فژنیزاسیون محلولی فژنیزاسیون بین سطحی و ترانس استریفیكاسیون تهیه می‌شوند را ارائه می‌كند. 2 نوع از دو روش اول و یك نوع از روش سوم ارائه خواهد شد. همچنین نحوه تولید گرید مقام در برابر شعله و  اكستروژن دوباره پلیمر برای تولید گریدهای خاص بیان خواهد شد.

این تحقیق به پلی كربنات ترمو پلاستیك آروماتیك بر پایه بیس فنول A محدود است، كه مهمترین مزیلی كربنات از نقطه نظر تجاری می‌باشند. در PEP گزارش 50، كوپلیمرها فقط با توجه به بیس فنول A و بیس فنول A هالوژنه  و یا مقدار كمی از عوامل سه گروهی شاخه‌ای در نظر گرفته شده است بدلیل عرضه تجاری گریدهای خاصی، می‌بایستی هم كوپلیمرها و آلیاژها را در نظر گرفت، كوپلیمرهایی كه تجاری نیستند و همچنین آلیاژهایی كه پلی كربنات جزء كم هستند در نظر گرفته نمی‌شوند.

این گزارش هیچگونه آنالیزی در مورد پلیمرهای فوم ، پلیمرهای تقویت شده با الیاف و افزودنیهایی    ضد شعله كه موضوع PEPهای مختلف هستند را ارائه نمی‌كند. مواد اولیه خام بیس فنول A . فسژن و تترابروموبیس فنول A (TBBPA) موضوع PEP شماره 81 می‌باشند. منابع اطلاعاتی ، پتنت‌ها، جزوات و مقالات مربوطه از سال 1976 می‌باشد.

2- خلاصه

بعد از 7 سال افزایش سالیانه 20% مصرف در ایالات متحده آمریكا، بیش از 60% در سال 1973 افزایش یافت. افزایش در سال 1974 با توجه به منحنی‌های مقدماتی برابر %10 بود كه احتمالاً كمتر از مقدار واقعی آن می‌باشد. با ظرفیت جدید تولید، میانگین افزایش تولید سالیانه 20% یك پیش‌بینی قابل قبول برای كلیه محلهای تولید مانند اروپای غربی، ایالات متحده و ژاپن می‌باشد. مصرف به میزان تجارت بود و همچنین  به كمبود محصولات رقابتی بستگی خواهد داشت. تولید آن با كمبود مواد اولیه ممكن است محدود شود.

بعد از 15 سال از تجاری شدن پلی كربنات، ظرفیت كلی جهان كمتر از 500 میلیون پوند بر سال می‌باشد.

از نقطه نظر رقابتی، تجارت توسط بایر، توابع آن موبای و جنرال الكتریك كنترل می‌شود. یك سرمایه كلان در فروش و سرویس تكنیكی نیاز می‌باشد تا این حكمفرمایی شكسته شود. جنرال الكتریك 75 میلیون دلار فقط در مت ورنون و ایندین فاسیلیتی  (Inelian facilyties) سرمایه‌گذاری كرده است.

...

بخش دوم

شرح فرآیند

اطلاعات جدید و شرایط متفاوت بطور عملی شرایط زیست محیطی و ایمنی نیاز به روز رسانی فرآیند را بیشتر می كند. بیشتر مبانی طراحی و فرضیات مانند قبل است و در جدول 3-5آورده شده است. عامل انتقال زنجیر عامل كنترل كننده جرم مولكولی نیز به جای فنل از ( پارا ترشیاری بیوتیل فنل) با نسبت مولی یكسان استفاده می شود.

جدولی از تجهیزات مورد نیاز در جدول 4-5 آورده شده است. این جدول سه عضو جدید را نسبت به طراحی های گذشته نشان می دهد. 1- تبخیر كنندة خوراك فسژن

2- واحد تصفیه و خالص سازی مجدد برای پیلمری كه از محلول جدا شده است 3- یك تبخیر كنندة ضد حلال برای جدا سازی پلیمرهای با جرم مولكولی پایین.

فرآیند با اختلاط بیس فنل A و پارا ترشیاری بیوتیل فنل بطور نا پیوسته برای كنترل دقیق بر میزان پریدین و متیلن كلرایه، شروع می شود. سپس مخلوط حاصل بعد از عبور از یك خنك كننده به داخل راكتورها پمپ می شود. (هفت راكتور همزن دار خنك شونده كه بطور سری كار می كنند) فسژن تبخیر می شود سپس متراكم شده و پس از خنك شدن به داخل راكتورهای مختلف خوراك دهی می شود تا بهترین نتیجه حاصل شود.

مقادیر بیشتری از میتلن كلرایه در مرحله مشخصی از واكنش برای كنترل ویسكوزیته به راكتور  اضافه می شود. به محلول پلیمری حاصل هیدركلریك اسید اعمال شده سپس در یك جریان متداخل با آب یون زدایی شده در دستگا سانتریفوژ مایع شسته می شود و سپس محلول صاف می شود. برای اطمینان از درصد پایین مونومروپلیمرهای با جرم مولكولی پایین، پلیمر بصورت پودر در یك جریان متداخل رسوب گذاری بازیافت می شود. پلیمر با صاف كردن از مرحله دوم رسوب می كند و رسوب فیلتر می شود. لایه تشكیل شده روی فیلتر دوباره با ضد حلال شسته شده و دوباره صاف می شود. لایه جدا سازی شده در مرحله دوم صاف كردن، خشك شده و آلیاژ شده و پس از عبور از اكسترودر خرد شده و بسته بندی می شود انتقال دهنده های با هوای خشك، و نگهدارنده های تراشه ها و ایستگاههای كیسه گیری و بسته بندی نیز آماده شده اند.

پریدین با شستشوی محلول با خنثی سازی بوسیلة قلیا كه در صد بسیار (كم حلال را خارج می كند) و باز یافت می شود و سپس با رسیدن به نقطه آزئوتروپ محلول آب - پریدن متوقف می شود. محلول آزؤتر وب با اضافه كردن محلول غلیظ قلیاء تازه شكسته می شود و پریدین جدا می شود. از محلول رقیق قلیا برای خنثی سازی محلول شستشو همانگونه كه توضیح داده شد، استفاده می شود. در صد بسیار كم آب باقی مانده و در پریدن به شكل آزئوتروپ  از طریق برج خشك كن، جدا می شود و پریدین مجدداً در فرآیند استفاده می شود.

...

دانلود تحقیق پلی كربنات ترمو پلاستیك آروماتیك بر پایه بیس فنول A






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق پلی كربنات ترمو پلاستیك آروماتیك بر پایه بیس فنول A,

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق مراحل حل مساله پروژه

تحقیق مراحل حل مساله پروژه

دانلود تحقیق مراحل حل مساله پروژه

تحقیق مراحل حل مساله پروژه
مکانیک
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 53

تحقیق مراحل حل مساله پروژه

1- تعریف نوع المان

برای تحلیل مواد مركب ANSYS المانهای،SHELL63، SOLID46، SHELL99، SHELL 91 تعریف شده اند كه بسته به نیاز می توان هر یك از آنها را استفاده كرد.

SHELL 99

این المان از نوع نقطه ای و یك المان سه بعدی با 6 درجه آزادی (RotZ و Roty و Rotx و Uz و Uy و Ux) در هر نقطه می باشد. این المان طراحی شده تا بوسیله آن صفحاتی با ضخامت كم و یا متوسط و سازه های پوسته ای با ضریب افزایش ضخامت 10 برابر و یا بیشتر را مدل سازی كند. البته برای سازه هایی با ضریب ضخامت كمتر می توان از المانهای Solid 46 و Shell 91، استفاده كرد. همچنین این المان اجازه می دهد تا 100 لایه با ضخامت یكسان داشته باشیم و در صورتی كه بیش از 100 لایه احتیاج باشد می توان ماتریس مواد را به صورت دستی وارد ساخت و همچنین این المان اجازه می دهد تا محاسبات معیار شكست نیز انجام شود.

SHELL 91

این المان شبیه المان Shell 99 می باشد با این تفاوت كه تنها اجازه ایجاد 16 لایه به پایین را می دهد و قابلیت دریافت ماتریس مواد را ندارد، البته این المان ویژگی این را دارد تا رفتار پلاستیك و رفتار تحت فشارهای بزرگ را تحلیل كند كه Shell 99 قادر به تحلیل آن نمی باشد.

Solid 46

این المان یك نسخه از المان Solid 45 می باشد كه برای تحلیل مواد مركب به صورت لایه ای تعریف شده است و دارای 8 نقطه، المان حجمی سه بعدی و دارای سه درجه آزادی (Uz، Uy، Ux) می باشد این المان طراحی شده تا بوسیله آن بتوان صفحات و اجسام لایه ای متشكل از مواد مركب را مدلسازی كرد و می توان تا 100 لایه را در هر المان بوجود آورد. یكی از ویژگیهای این المان این است كه می توان مقدار زیادی المان را روی هم قرار داد تا بتوان بیش از 100 لایه را نیز مدل كرد و به این ترتیب اجازه انجام تغییر شكلهای درون لایه ای شیبدار ناپیوسته داده می شود[1]. همچنین وارد كردن ماتریس خواص مواد تشكیل دهنده نیز در این المان فعال می‌باشد.

این المان دارای یك سختی موثر در محورهای متقاطع می باشد كه اجازه تنشهای غیر صفر، تنش و كرنش و جابجایی در محورهای متقاطع را می دهد و همچنین معیارهای شكست می تواند تعیین شده باشد.

در این پروژه به علت شكل و خواص فیزیكی نمونه، از المان Solid 46 استفاده شده است.


[1]  Through – the thickness deformation slope discontinuities

...

روش كششی

این روش یك فرایند پیوسته است كه برای قطعاتی كه دارای سطح مقطع یكنواخت و ثابت می باشند استفاده می شود. قطعات سازه ای، تیرها، كانالهای لوله، تیوب، چوبهای ماهیگیری و… از این نوع قطعات می باشند.

در این روش رشته های فایبرگلاسی به صورت پیوسته، پارچه های حصیری یا به صورت پرده ای در حمام رزین آغشته می شوند و  در نهایت از داخل یك قالب فولادی توسط یك مكانیزم كششی به بیرون كشیده می شوند كه در این فرایند وظیفه شكل دادن به رزین و كنترل نسبت رزین به الیاف را دارا می باشد. در این روش قالب توسط نیروی الكتریكی و یا به وسیله روغن گرم می شود تا رزین عمل آوری شود (شكل بگیرد).

مواد مورد استفاده در كامپوزیتها

رزینها:

رزینها وظیفه نگهداری و انتقال بار به الیاف را دارا می باشند و همینطور الیاف را از اثرات محیط دور نگه می دارند در حالت عمومی دو نوع رزین وجود دارند كه شامل ترموپلاستیكها و ترموستها می باشند.

رزینهای ترموست به كمك یك شروع كننده یا حرارت از شكل مایع به جامد تبدیل می شوند كه این تبدیل بازگشت ناپذیر می باشد اما رزینهای ترموپلاستیك ذوب شده و شكل داده می شوند و پس از آن كه به حالت جامد تبدیل شدند بازهم می توانند حرارت دیده و ذوب شده و تغییر شكل یابند كه به این نوع، بازگشت پذیر می گویند.

از انواع ترموپلاستیكها می توان اغلب پلاستیكهای خانگی مانند نایلون پلی استیرن پلی اتیلن، اكریلیك و بسیاری از تركیبات پلاستیكی دیگر نام برد.از ترموستهای معروف می توان به رزینهای پلی استر، وینیل استرو اپاكسیها اشاره كرد.

رزینهای ترموست:

رزینها را باید براساس عملكرد آنها، سازگاری با فرایندهای قالبگیری و هزینه انتخاب كرد از رزینهای ترموست متداول در صنعت می توان رزینهای زیر را نام برد: 1- پلی استر (اشباع نشده) 2- وینیل استر 3- اپاكسی 4- پلی اوره تان 5- اكریلیك.

رزینهای پلیمری را می توان با گروه اصلی آنها شناخت، گروه اصلی همان مواد پایه تركیبی جهت تولید آن رزین می باشد برای مثال رزین پلی استر شامل گروه اصلی زیر می باشد.

دانلود تحقیق مراحل حل مساله پروژه






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق مراحل حل مساله پروژه,

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق وظایف روانکار و انواع آن

تحقیق وظایف روانکار و انواع آن

دانلود تحقیق وظایف روانکار و انواع آن

تحقیق وظایف روانکار و انواع آن
روانکاری در مکانیک
دسته بندی مکانیک
فرمت فایل doc
حجم فایل 82 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 70

تحقیق وظایف روانکار و انواع آن

1-1       وظایف روانکار(1) و انواع آن

هر گاه بین دو سطح در تماس ، حرکت نسبی رخ دهد مقاومتی در برابر حرکت ایجاد خواهد شد این مقاومت نیروی اصطکاکی یا به بیان ساده تر اصطکاک نامیده می شود در صورت بروز این حالت مطلوب آن است که از اصطحکاک بکاهیم آن را کنترل یا اصلاح نماییم .

به بیان کلی ، هر فرآیندی را که طی آن اصطکاک بین دوجسم متحرک در تماس کاهش یابد روانکاری می نامند به طور سنتی در این تعریف هیچ ابهامی وجود ندارد کاهش اصطکاک با وارد کردن یک ماده جامد یا مایع به نام روانکار درمحل تماس حاصل می شود به موجب آن ، سطوح دارای حرکت نسبی ، با فیلمی از روانکار از یکدیگر جدا می شوند روانکارها ازانواع نسبتا ً کمی از مواد تشکیل شده اند مانند روغنهای طبیعی یا معدنی ، گرافیت ، دی سولفید مولیبدنیوم(2) ، و طلق(3)  ،رابطه بین مواد و فرآیند روانکاری ، کاملا ً واضح و روشن است .

پیشرفتهای تکنولوژیکی اخیر ، تصویر واضح گذشته را قدری مبهم نموده است کاهش اصطکاک ، در حال حاضر به وسیله مایعات ، جامدات ، گازها یا با اصلاح فیزیکی یا شیمیایی خود سطوح ایجاد می شود به اختیار ، اجزای لغزان را می توان از موادی ساخت که برای کاهش اصطکاک طراحی شده اند و روانکار به طور یکنواخت یا غیر یکنواخت در آنها توزیع شده است این سیستمها  روانکاری نشده(4) می نامند که البته این فقط یک اصطلاح است سیستم ممکن است به روشی غیرمعمول روانکاری شده باشد ولی مطمئنا ً روانکاری نشده نیست .

از طرف دیگر روانکاری ممکن است برای اصلاح میزان اصطکاک باشد و نه به طور خاص برای کاهش آن .(مواد مرکب عایق و مخصوص ممکن است از گرافیت یا دی سولفید مولیبدنیوم تشکیل شده باشند درصد این مواد طوری طراحی می شود که بتوان از یکنواختی یا پیوستگی سطوح(5)  اصطکاک اطمینان یافت ) این افزودنیها مشخصا ً روانکار هستند و غیر واقعی خواهد بود اگر ادعا شود که کاربر این مواد عایق ، روانکاری نیست .

این مقدمه ارائه شده تا یک آمادگی ذهنی را در مورد فرآیندهای روانکاری و انتخاب روانکارها ایجاد کند در عمل ، محدوده وسیعی از سیستمها موجودند که هنوز با روغنها یا گریسهای(6) مرسوم یا با جامدات نسبتا ً قدیمی و غیر مرسوم روانکاری می شوند ولی وقتی به علت برخی ویژگیهای سیستم ، استفاده از روانکارهای ساده ، مشکل باشد یا رضایت بخش نباشد ، باید از روانکارهای ترکیبی استفاده کرد علاوه بر کاربرد اولیه که عبارت است از کنترل یا کاهش اصطکاک ، روانکارها برای کاهش ساییدگی(7)  یا احتمالا ً  کاهش حرارت یا خوردگی (8) نیز بکار می روند .

...

غلظت یک گریس بسته به دما تغییر می کند با افزایش دما افزایش بی قاعده ای در نفوذ ( نرم سازی ) ایجاد می شود سرانجام درجه حرارت به حدی می رسد که گریس از شدت نرمی جاری شده ، از شکل اولیه خود خارج می شود به این نقطه " نقطه ریزش " (80 ) می گویند نقطه ریزش معمولا ً بالاترین دمایی است که می توان گریس را در آن دما بکار برد پارامترهای دیگری که این موضوع را تحت الشعاع قرار می دهند عبارتند از :

1-نقطه ریزش در دستگاه استانداردی اندازه گیری می شود که شباهتی به موارد عملی ندارد بنابراین مطابقت این نقطه با نمونه عملی کم است .

2-بعضی از گریسها  هیچ نقطه ریزشی ندارند چرا که در آنها ، قبل از شکسته شدن ساختار غلیظ کننده ها ، تجزیه شیمیایی ( 81) رخ می دهد .

3-یک گریس ممکن است در دمایی بالاتر از نقطه ریزش خود به خوبی عمل روانکاری را انجام دهد اگر چه در این حالت بیشتر شبیه به یک روغن عمل می کند تا یک گریس .

4-بعضی از گریسها را می توان تا دمایی بالاتر از نقطه ریزش گرم کرد در حالی که وقتی سرد می شوند دوباره به شکل گریس در می آیند اگر چه این بازیابی جدید گریس بطور محسوسی خواص آن را کاهش می دهد .

در دماهای بالا ، گریسهای همانند روغنهای روانکاری دچار تجزیه های حرارتی یا اکسیدی می شوند بعلاوه همانطور که شرح داده شد ممکن است ساختمان گریس شکسته شود یا مواد غلیظ کننده تجزیه شوند جدول (13-1) تأثیرات عمومی دما را بر گریسهای روانکاری بیان کرده است .

یک گریس مانند یک سیال کاملا ً غیر نیوتنی رفتار می نماید و خواص لزجتی آن به هنگام تجربه تنشهای برشی در یک خط تغذیه یا یک یاتاقان تغییر می کند گهگاه و بر حسب تصادف ، لزجت با نرخهای کم برش افزایش می یابد اما بطور معمول لزجت با افزایش نرخ برش کاهش می یابد تا در نهایت به لزجت روغن پایه گریس برسد به همین دلیل لزجت روغن پایه بسیار مهم است ، به ویژه اگر گریس ساخته شده از آن ، در سرعتهای بالاتر کار کند .

مکانیزم روانکاری با گریس ، پیچیده تر از روغن است و این موضوع ، به شکل سیستم نیز بستگی دارد قسمتهایی از کل گریس با پخش شدن روی سطوح تماس ، مانند یک روغن دچار برش می شود این قسمت از گریس وظیفه روانکاری را انجام می دهد و با توجه به بارگذاری سرعت و لزجت مؤثر (82 ) ممکن است هر دو نوع روانکاری هیدرودینامیکی و مرزی را انجام دهد .

باقیمانده گریس از قسمتهای متحرک رانده می شود و در پوشهای یاتاقان یا قسمتهای ساکن گیربکس ، تقریبا ً به حالت سکون در می آید به علت طبیعت جامد گریس هیچ گردش یا تبدیلی بین قسمتهای ساکن روانکاری نشده و قسمتهای متحرک روانکاری شده وجود ندارد .

...

دانلود تحقیق وظایف روانکار و انواع آن






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق وظایف روانکار و انواع آن,

تحقیق پیشرفت های اخیر میكروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باكتوفوكاسیون

تحقیق پیشرفت های اخیر میكروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باكتوفوكاسیون

دانلود تحقیق پیشرفت های اخیر میكروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باكتوفوكاسیون

تحقیق پیشرفت های اخیر میكروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باكتوفوكاسیون
دسته بندی صنایع و صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 25 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 45

تحقیق پیشرفت های اخیر میكروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باكتوفوكاسیون

چكیده

در این مقاله ، پیشرفت های جدید در زمینه ریز پالایش با جریان عرضی cross flow mtro filtra tion   (CFMF) بوجود آمده ، مورد بررسی قرار می گیرد . اكثر این پیشرفت ها اختصاص به صنعت لبنی دارد .

استفاده از فرضیه فشار هیدرولیك ترانس ممبران uniform transmembrane hy drolic pressur  (UTP)  با روشهای مختلف ریسكوله كردن میكروفیلترت آن و درجه تخلخل طولی و غشاهای سرامیكی جدید اجازه داد كه جداسازی دیفرانسیلی از هر گروه از تركیبات شیر انجام بگیرد . وقتی كه از MF برای تولید شیر مایع استفاده می شود بدلیل استفاده از حرارت كم . شیر مایع حاصل طعم مشابه شیر خام دارد و عمر مفید آن 5-3 ساعت نسبت به تولیدات قبلی طولانی تر است . نتایج نشان داد كه كاربرد غشا  MF در حذف باكتری های پاتوژن باعث شد كه سلامت بهداشتی پنیرهای درست شده از شیرخام MF اقلا برابر یا بیشتر از پنیرهای تولید شده از شیر خام باكتونرگاسیون و پاستوریزاسیون باشد. میروفیلتراسیون علاوه بر حذف چربی ، باكتری ها و تغلیظ میسلهای كازئینی كاربردهای دیگری چون حذف چربی رسوب كوره آب پنیر . شفاف سازی آب پنیر ، حذف باكتری ها از شوراب پنیر . استفاده از CFMF برای جداسازی انتخابی میسلهای كازئینی و گلبولهای كوچك شیر امكانپذیر شود . با تولیداتی كه در 2 سوی غشا حاصل می شود تكنولوژی لبنیاتی این امكان را خواهد داشت كه تنها بازده فراورده ای لبنی بهبود یابد بلكه محصولات گوناگون با بافت های متنوع تولید شود كه با توجه به مزایای روش میكروفیلتراسیون استفاده از آن در آینده رو به گسترش خواهد بود.

 

مقدمه

میكروفیلتراسیون تكنیكی از فرایندهای غشایی است كه طی آن مولكولهای سنگین مواد محلول در یك حلال سبك یا سوسپانسیون ذرات كلوییدی به 2 جریان با غلظت های متفاوت تفكیك می شود . جداسازی با غشا متخلخل با قابلیت نفوذ پذیری انتخابی با قطر منفذ     و اعمال فشار هیدرولیكی (1-2bar) بعنوان نیروی رانشی انجام می‌گیرد. هر غشا بسته به اندازه منافذ دارای حداقل جداسازی است كه ذرات بزرگتر از این حداقل به وسیله غشا قابل جداسازی نیست . مایعی كه در غشا مانده ، رتنتیت نامیده می شود كه شامل تركیباتی بزرگتر از میانگین قطر منافذ غشا است مایعی كه از خلال غشا عبور می كند میكروفیلترت نام دارد كه تركیبات موجود در آن كوچكتر از میانگین قطر منافذ غشا است جدول (1) اندازه تعدادی از تركیبات شیر را نشان می دهد كه می تواند با فرایند MF جدا شود كه این فرایند در شكل (1) هم نشان داده شده است .

دانلود تحقیق پیشرفت های اخیر میكروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باكتوفوكاسیون






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق پیشرفت های اخیر میكروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باكتوفوكاسیون,

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق سهم ایران از بازار زعفران

تحقیق سهم ایران از بازار زعفران

دانلود تحقیق سهم ایران از بازار زعفران

تحقیق سهم ایران از بازار زعفران
دسته بندی پژوهش
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 60

تحقیق سهم ایران از بازار زعفران

سهم ایران در بازار جهانی زعفران بیش از 60 درصد است

اشاره:‌

زعفران از محصولات كشاورزی است كه از دیرباز در ایران، آسیای صغیر و بخش هایی از اروپا به ویژه یونان شناخته و مصرف شده است. در گذشته مصرف زعفران به عنوان یك گیاه دارویی به لحاظ خواص آن مد نظر بوده،‌ اما امروزه زعفران به لحاظ رنگ، طعم و مزه خوب در صنایع غذایی مصر گسترده‌ای دارد. با این وجود، هنوز زعفران در بسیاری از كشورها شناخته شده نیست و مصرف جهانی آن در حد قابل قبولی نمی‌باشد.

بازار جهانی زعفران به طور عمد در اختیار شش كشور می‌باشد كه عمده‌ترین صادركنندة‌ آن، ایران است. در این مقاله بازار جهانی زعفران را از نظر می‌گذرانیم و را‌‌ه‌های توسعه آن و افزایش صادرات زعفران از سوی كشورهای عرضه كننده به ویژه ایران را بررسی می نماییم.

زعفران از محصولات ارزشمند غذایی است كه دارای خواص گوناگون درمانی، طعم و مزه جذاب و . . . است با این وجود بسیاری از مردم جهان هنوز با زعفران آشنا نشده‌اند و از این رو تجارت جهانی زعفران در حد محددی می‌باشد.

اطلاعات دریافتی از شبكه جهانی اینترنت نشان می‌دهد كه در سال 1997 كه اطلاعات مدون آن در دسترس می‌باشد، در مجموع 29 میلیون و 634 هزار دلار زعفران در بازار جهانی مبادله شده است.

سهم ایران در این بازار 55/63 درصد، اسپانیا 13/27 درصد، چین 3 درصد،‌ ایتالیا 68/1 درصد، امارات متحده عربی 26/1 درصد و سوییس 71/0 درصد می‌باشد. ایران عمده‌ترین صادر كننده زعفران در جهان در سال 1977 بود. البته در سال‌های 2000-1998 نیز همچنان ایران بیشترین سهم را در تجارت جهانی زعفران داشته است. اما اطلاعات آن بر روی شبكه جهانی اینترنت موجود نیست.

آمار گمرك جمهوری اسلامی ایران نشان می‌دهد كه ارزش صادرات زعفران ایران در سال 1376 (از 21 مارس 1997 تا 20 مارس 1998) به بیش از 14 میلیون دلار رسید. این رقم در سال گذشته (1379) به 5/43 میلیون دلار افزایش یافت كه رشدی 210 درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس اطلاعات دریافتی از شبكه جهانی اینترنت، در سال 1997 اتحادیه اروپا با جذب 27/60 درصد زعفران ایران بوده است. پس از آن سوییس با جذب 30/1 درصد  آرژانتین با واردات 13/1 درصد زعفران صادراتی، خریداران عمده دیگر محسوب می‌شوند.

در بین كشورهای عمده خریدار زعفران در بازار جهانی، پس از اتحادیه اروپا كه 62 درصد واردات زعفران جهان را در سال 1997 به خود اختصاص داد. آمریكا با جذب 07/16 درصد. ژاپن با جذب 34/6 درصد. سوییس با جذب 13/6 درصد . آرژانتین با جذب 42/3 درصد. هنگ كنگ با 97/1 درصد. كانادا با 51/1 درصد. سنگاپور با 91/0 درصد، استرالیا با 74/0 رصد و برزیل با جذب 23/0 درصد صادرات جهانی زعفران، از بازارهای عمده وارد كنده این محصول بودند.

...

صادر كنندگان غیر واقعی با تجارت محصول نامرغوب با به بازار زعفران ایران اسیب می‌ رسانند.

اشاره:‌

جهش در صادرات غیرنفتی، مهمترین هدف سومین برنامه پنج ساله توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی كشور است. در سال‌های اخیر نیز دولت تمهیدات و تسهیلات گوناگونی را برای رشد صادرات غیر نفتی اندیشیده و اعمال كرده كه تا حدودی موانع و تنگناهای صادرات را از بین برده است. با این استعدادها و توانایی‌های كشور در خصوص حضور در بازارهای خارجی و رشد صادرات به كار گرفته شود.

یكی از محصولات مرغوب صادراتی ایران، زعفران است كه در مناطق خشك و نیمه خشك حاشیه كویر و با زحمت فراوان كشاورزان به دست می‌آید، اما علی رغم مرغوبیت و كیفیت مطلوب زعفران ایران كه قیمت در آن در بازارهای جهانی به دلیل حضور صادركنندگان غیرواقعی یا تجارت محصول نامرغوب، از رشد واقعی برخوردار نبوده و مانع از افزایش درآمدهای ارزی ناشی از صدور زعفران شده است.

خبرنگار نشریه «بررسی بازرگانی» در گفت و گو با آقای جلیل مغازه‌ای، رییس اتجادیه صادركنندگان كتیرا،‌ صمغ های نباتی، ریشه‌های گیاهی و دانه‌های كشاورزی ایران، روند بازار هانی زعفران ، موقعیت ایران در ایران بازار و موانع و مشكلات فراوری رشد صادرات این محصول ارزشمند را جویا شد. با هم ما حصل این گفت‌گو را می خوانیم.

زعفران ایران از چه زمانی صادر شده است؟

تا آنجا كه اطلاع دارم، بیش از 100 سال است كه زعفران ایران صادر می‌شود. البته در آغاز شهرت نداشته و بیشتر به اسپانیا ارسال شده است.

زعفران ایران در آغاز به صورت نامی ناآشنا و به حالت تحفه وارد بازار كشورهای اروپایی شد و در زمان قاجاریه به صورت گمنام و بدون آنكه مبداء آن معلوم باشد. مورد مصرف اروپاییان قرار می‌‌گرفت. از آن زمان اعم زعفران ایران به نام خارجی‌ها به فروش می ‌رفت و برگشت پول نداشت.

از حدود 40 سال پیش، زعفران ایران در بازارهای اروپای شناخته شد و جزو كالاهای لوكس است و مورد مصرف افراد پولدار می‌باشد.

آیا صادرات زعفران ایران فقط به كشورهای با درآمد سرانه بالا صورت می‌گیرد؟

كشور خاصی زعفران ایران را خریداری نمی‌كند، ‌اما بخش اعظم زعفران صادراتی ایران به كشورهای اروپایی كه در آنجا شناخته شده است. صادر می‌ شود. مصرف زعفران در كشورهای اروپایی مانند اسپانیا، ایتالیا و فرانسه از تمامی كشورها بیشتر است. آلمان و انگلستان هم مقداری زعفران ایران را خریداری می‌كنند، اما خرید آنان كمتر از سه كشور یاد شده است.

اسپانیا از دیرباز صادر كنندة زعفران بوده است، اما چند سالی است كه از جرگه تولید كنندگان زعفران در سطح وسیع، خارج شده است. اما زعفران ایران را خریداری كرده و در بسته‌بندی های كوچك وارد بازارهای مصرف می‌كند.

به چه دلایلی اسپانیا از جرگه تولید كنندگان زعفران خارج شده است؟

...

دانلود تحقیق سهم ایران از بازار زعفران






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق سهم ایران از بازار زعفران,

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق قارچ و انواع آن

تحقیق قارچ و انواع آن

دانلود تحقیق قارچ  و انواع آن

تحقیق قارچ  و انواع آن
دسته بندی صنایع و صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 8 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 91

تحقیق قارچ  و انواع آن

قارچ خوراكی صدفی Oyster mushroom) )

 ×  محل رشد در طبیعت : بر روی چوبهای پوسیده یا در حال پوسیدن و سطح درختان .

 ×   دارای قدرت تجزیه بالاو براحتی مواد سلولزی راكلونیزه می سازد .

 ×   دارای رنگهای مختلف كلاهك از قبیل سفید ، آبی ، خاكستری ، طلایی ، قهوه ای و …

 ×   قارچ صدفی درختی Pleurotus osteratus در جنگهای درختان سخت چوب گسترش فراوانی دارد .

گونه های زراعی معروف : P,cittinopileatus/ p.Cystidiosus /P.Florida /P.eryngii p.osteratus

ارزش تغذیه ای : دارای اسیدهای آمینه آزاد ،ویتامینهای C (gr 144-30 در 100 گرم قارچ ) و B و نیاسین ، پتاسیم بالا .


Pleurotus osteratus : (گونه تیپ جنس Pleurotus )

خصوصیات عمومی : روی بستری از مواد سلولزی براحتی رشد می كند. كلاهك ابتدا محدب ولی سپس پهن و صاف می شود . قطر كلاهك از 5 تا 20 سانتی متر متغیر است . رنگ از سفید تا قهوه ای تغیر پیدا می كند. ساقه بصورت نامتقارن و غیرمركزی به كلاهك متصل می شود.

بستر كشت : كاه گندم ، چاودار ، جو وحشی ، برنج ، ساقه ذرت ، نیشكر ، تفاله پنبه دانه ، خاك اره ، كاغذ زاید .

راندمان بیولوژیك : بسیار بالا و از 60 تا 130 درصد گزارش شده است .

برداشت : در هنگام جوانی باید كلاهك ها برداشت شوند، برداشت بصورت خوشه ای بهتر است . كارگران در هنگام برداشت باید از ماسك استفاده نمایند. قارچ ها پس از برداشت باید بلافاصله درحرارت یك یا دو درجه سرد شوند و سپس در ظرف مناسب بسته بندی شوند.

خواص دارویی : این گونه و دیگر گونه های صدفی تولید Lovastatin می كند كه دارویی مؤثر جهت كنترل كلسترول خون است . این قارچ در درمان بیماریهای كبد و كلیه و بیماریهای روده ای نیز موثر است .

قارچ شاه صدفی:( Pleurotus eryngii )

شاه صدف ، بابافت محكم و سفت ،بزرگترین بازدهی را دارا است . این قارچ دارای ساقه بلند بطول 3 تا 10 سانتی متر وكلاهك 2 تا 10 سانتی متر می باشد . این قارچ خاكستری و بر روی ریشه های دفن شده درختان چوبی رشد می كند. انگل اختیاری (Eryngium campester )‌ می باشد .

...

دانلود تحقیق قارچ  و انواع آن






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق قارچ و انواع آن,

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن

پروتئین ها و انواع ساختارهای آن

دانلود تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن

پروتئین ها و انواع ساختارهای آن
دسته بندی صنایع و صنایع غذایی
فرمت فایل doc
حجم فایل 4528 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 91

پروتئین ها و انواع ساختارهای آن

مقدمه :

پروتئین ها فراوان ترین ماكرو ملكول های بیولوژیك هستند كه در تمامی سلول ها و تمامی قسمت های سلولی یافت می شوند. پروتئین ها همچنین دارای تنوع زیادی می باشند. هزاران نوع پروتئین مختلف با اندازه های متفاوت از پپتیدهای نسبتاً كوچك تا پلیمرهای بزرگ دارای وزن های مولكولی در حد میلیون ممكن است در یك سلول یافت شوند. به علاوه، پروتئین ها اعمال بسیار متنوع بیولوژیك را انجام داده و مهمترین محصولات نهایی مسیرهای اطلاعاتی می باشند.

پروتئین ها ابزار مولكولی هستند كه از طریق آنها اطلاعات ژنتیكی بیان می گردند شروع بررسی ماكرو ملكول های بیولوژیك یا پروتئین ها، كه نامشان از كلمه یونانی (protos) به معنی «اولین» یا «جلوترین» گرفته شده است، مناسب می باشد.

كلید ساختمان هزاران پروتئین مختلف، زیر واحدهای مونومری نسبتاً ساده آنها می باشد، تمامی پروتئین ها، شامل پروتئین های موجود در قدیمی ترین رده های باكتریایی تا پیچیده ترین اشكال حیات از 20 اسید آمینه یكسان ساخته شده اند كه با توالی های مشخص خطی به طریق كووالال به یكدیگر متصل می باشند. از آنجایی كه هر كدام از این اسیدهای آمینه دارای زنجیر جانبی با خصوصیات شیمیایی متفاوت می باشند، این گروه 20 ملكولی پیش ساز را می توان به عنوان الفبای زبانی دانست كه ساختمان پروتئین با آن نوشته می شود.

چیزی كه بیشتر قابل ملاحظه می باشد این است كه سلول ها می توانند با اتصال همین 20 اسید آمینه با تركیبات و توالی های بسیار متنوع، پروتئین هایی را تولید نمایند كه ویژگی ها و فعالیت های فوق العاده متنوعی دارند. موجودات مختلف می توانند با استفاده از این بلوك‌های ساختمانی محصولات بسیار متفاوتی نظیر آنزیم ها- هورمون ها- آنتی بادی ها- انتقال دهنده ها- عضله- پروتئین عدسی چشم- پر- تار عنكبوت- شاخ كرگدن- پروتئین‌های شیر، آنتی بیوتیك ها- سموم قارچی و تعداد زیادی از مواد دیگر با فعالیت های بیولوژیك متفاوت ایجاد نمایند.

...

تنوع ساختمانی، انعكاس دهنده تنوع فعالیت در پروتئین‌های كروی است :

در یك پروتئین كروی، قطعات مختلفی از یك زنجیر پلی پپتیدی (یا زنجیرهای متعدد پلی پپتیدی) بر روی یكدیگر تا می شوند. همانطور كه در شكل 12 شرح داده شده است، این تا شدن سبب ایجاد یك شكل متراكم در مقایسه با پلی پپتیدهای دارای كونفورماسیون كاملاً امتداد یافته می گردد. این تا شدن همچنین سبب ایجاد تنوع ساختمانی مورد نیاز برای انجام اعمال بیولوژیك مختلف می شود. پروتئین های كروی شامل آنزیم ها، پروتئین های انتقالی، پروتئین های موتوری، پروتئین های تنظیمی، ایمونوگلبولین ها و پروتئین های دارای بسیاری از اعمال دیگر می باشند.

با شروع هزاره جدید، تعداد ساختمان های پروتئینی سه بعدی شناخته شده در حد هزاران پروتئین بوده و هر دو سال یكبار دو برابر می شود. این ثروت اطلاعات ساختمانی، در حال متحول نمودن شناخت ما از ساختمان پروتئین، ارتباط ساختمان با فعالیت و حتی مسیرهای تكاملی رسیدن پروتئین ها به وضعیت كنونی آنها، می باشد.

بحث ما پیرامون ساختمان كروی پروتئین با اصولی آغاز می گردد كه از ساختمان های پروتئینی اولیه شرح داده شده، جمع آوری شده اند. در ادامه جزئیات تحت ساختمان پروتئینی و طبقه بندی مقایسه ای مورد بررسی قرار می گیرد. این بحث ها تنها به خاطر اطلاعات وسیعی ممكن می گردد كه از طریق اینترنت و منابعی نظیر بانك اطلاعات پروتئین (PDB) و آرشیو ساختمان های سه بعدی ماكروملكول های بیولوژیك به دست آمده اند.

دانلود تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن,

تاريخ : 12 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
تحقیق بررسی اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی

تحقیق بررسی اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی

دانلود تحقیق بررسی  اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی

تحقیق اینورتر
پژوهش اینورتر
تحقیق درباره اینورتر
تحقیقی پیرامون اینورتر
بهینه سازی مصرف انرژی
اینوترپل تکفاز
 اینوتر تکفاز PWM
 اینورترهای سه فاز
 اینورتر با تشدید سری
 اینورترهای منبع جریان 
اینوتر منبع جریان سه فاز
 منابع جریان 
 مقایسه محرکه های اینورتر منبع جریان و ولتاژ
 اصول کنترل سرعت موتورهای القایی
 کنترل لغزش
روشهای کنترلی
دسته بندی برق ،الکترونیک و مخابرات
فرمت فایل doc
حجم فایل 4806 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 182

تحقیق بررسی  اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی

اینوترها به دو دسته تقسیم می شوند : 1) اینوترهای تک فاز و 2) اینورترهای سه فاز . که خود آنها نیز بسته به نوع کموتاسیون تریستورها به چهار قسمت تقسیم می شوند . الف. اینوتر با مدولاسیون عرض پالس ( PWM ) ، ب. اینوتر با مدار تشدید ، پ. اینوتر با کموتاسیون کمکی ، ت. اینوتر با کموتاسیون تکمیلی . که اگر ولتاژ ورودی اینوتر ، ثابت باشد ، اینوتر با تغذیه ولتاژ ( VSI ) و اگر ورودی ثابت باشد ، آن را اینوتر با تغذیه جریان ( CSI ) می نامند .

از بین اینورترهای تکفاز دو نوع معروف به نام اینوتر تکفاز با سر وسط و اینوتر پل تکفاز می باشد که در اینجا به اختصار نوع پل تکفاز آن را بررسی کرده و سپس راجع به اینوترهای سه فاز توضیح خواهیم داد .

فهرست مطالب این پژوهش

اینورتر

1-1 ) اینوترپل تکفاز

1-2 ) اینوتر تکفاز PWM

2- اینورترهای سه فاز

3- اینورتر با تشدید سری

4- اینورترهای منبع جریان :

4-1 اینوتر منبع جریان سه فاز

5- منابع جریان :

6- مقایسه محرکه های اینورتر منبع جریان و ولتاژ

مقدمه :

1. اصول کنترل سرعت موتورهای القایی

2. کنترل لغزش

3. روشهای کنترلی موتورهای القایی، کنترل کننده های اسکالر

4-1 کنترل کننده سرعت ، مدار باز :

4-2 کنترل کننده سرعت مدار بسته با محدود کننده جریان :

5) کنترل کننده سرعت مدار باز، در شرایط کنترل v/f :

6) کنترل برداری

6-1 انواع روشهای کنترل برداری

6-2 کنترل برداری مستقیم با جهت یابی شار فاصله هوایی و

اینورتر PWM با جریان کنترل کننده :

6-3 کنترل کننده برداری مستقیم با جهت یابی شار استاتور :

6-5 کنترل برداری با استفاده از اینورترها PWM و در شرایط

کنترل ولتاژ :

6-6 کنترل برداری با استفاده از اینورتر CSI

چکیده

2. استخراج رابطه میان گشتاور، سرعت و دبی یک پمپ

3. ارزیابی به کارگیری شیرفلکه به عنوان روش معمول کنترل

دبی پمپ :

4. ارزیابی روش کنترل دور موتور القایی به منظور کنترل دبی

سیال :

5. مقایسه نتایج حاصل از روشهای مختلف کنترل دبی سیال :

6 ارزیابی اقتصادی به کارگیری ASD

نتایج

مقدمه:

روش های کنترل فلو

1- مشخصه های سیستم پمپ و بار و طبقه بندی پمپ ها

2- مشخصه پمپ های روتودینامیک

3- تاثیر سرعت متغیر پمپ روی منحنی عملکرد آن

4- پرفورمنس مکش پمپ (NPSH)

5- نیازهای عملیاتی پمپ ها

6- راندمان پمپ :

7- پمپ های موازی

9-1 کنترل فلو با روش شیر کنترل

9-2 کنترل فلو با روش شیر Bypass

9-3 کنترل فلو توسط درایوهای دور متغیر :

10- آبیاری در مزارع ( Irrigation )

11-1 روش مالتی مستر Multi Master

11-2 روش Multi Follower

تشریح کنترل در روش Multi Follower

11-3 تشریح عمل کنترل در روش Advance Level Control

مقدمه

1- مصرف انرژی در موتورهای الکتریکی

2- موانع در سیاست گذاری انرژی

3- انتخاب موتور مناسب

3-1- تطابق موتور و بار

4- اقدامات مورد نیاز برای بهبود عملكرد سیستمهای مرتبط با

الكتروموتورها

4-2- تثبیت ولتاژ شبكه

4-3-    عدم تقارن فاز
4-4-        ضریب قدرت

5- روشهای عملی برای افزایش بازدهی موتور

6- دستور العملهای لازم برای بهبود عملكرد موتورهای

الكتریكی

7- دسته بندی اقدامات  لازم برای بهینه سازی مصرف انرژی

8- تكنولوژی الكترونیك  قدرت و درایوهای AC

9- كنترل كننده های دور موتور

10- مزایای استفاده از كنترل كننده های دور موتور

12- پمپها و فنها

13- قوانین افینیتی در کاربردهای پمپ و فن

14-  مثال از محاسبات صرفه جوئی انرژی در فن

 گزارشی از وضعیت فعلی فنهای پیش گرمکن خط 2 سیمان

آبیک و بررسی امکان صرفه جوئی انرژی در آنها

16- سیتمهای تهویه مطبوع

17- ماشین تزریق پلاستیك

18- صرفه جوئی انرژی در تاسیسات آب و فاضلاب

19- کمپرسورها

20- نیروگاهها

22- قابلیتهای كنترل كننده های دور موتور مدرن

22-1-  نرم افزار کاربردی کنترل پمپ و فن

22-2-  نرم افزار کاربردی کنترل سطح پیشرفته

22-3-  نرم افزار کنترلی Master Follower

23- درایوهای دور متغیر VACON مصداقی از درایوهای مدرن

24- مسائلی كه درایوهای دور متغیر بوجود میاورند.

سوئیچهای قدرت و خازنهای پراکندگی سیستم:

منابع:

دانلود تحقیق بررسی  اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
تحقیق بررسی اینورتر و موتورهای القایی و پمپ ها و صرفه جویی در مصرف انرژی,

<-BloTitle->
<-BloText->