خريد بک لينک
رزرو آنلاين هتل خارجي
خريد سکه ساکر
رزرو آنلاين هتل خارجي
آموزش آشپزی ایرانی
خرید گیفت کارت
کپسول آتش نشانی
کولرگازی ارزان
تبلیغات در شبکه های اجتماعی
کولرگازی
خرید پیج اینستاگرام
ساخت استخر
فلنج
facefile.ir
<-BloTitle->
<-BloText->

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( M.S.T GROUP )

پروژه کارافرینی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( MST GROUP ) در96 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( M.S.T GROUP )

پروژه کارافرینی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( MST GROUP )
طرح توجیهی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( MST GROUP )
کارآفرینی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( MST GROUP )
دانلود پروژه شركت پیشتاز قطعه سناباد ( MST GROUP )
دانلود کارآفرینی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( MST GROUP )
طرح توجیه فنی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( MST GROUP )
توجیه اقتصادی شركت پیشتاز قطعه سنا
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 75 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 96

تاریخچه مجموعه سازی توس :

شرکت مجموعه سازی توس در 18 کیلومتری جاده قوچان واقع است ، این شرکت فعالیت خود را با عنوان مجموعه سازی از سال 73 باهدف تولید ومونتاژ انواع اکسل عقب و جلو ، گیربکس ، فرمان کامل و سازی قطعات موتوری خودرو ، جهت برطرف کردن نیاز کارخانجات خوردو ساز ( OE ) آغاز نمود .

این شرکت درحال حاضر بزرگترین تولید کننده اکسل برای ایران خودرو و تنها تولید کننده میل فرمان پیکان درسراسر کشور است .

حالا به این میپردازیم که چه عواملی دست به دست هم داده تا این شرکت با این عظمت به وجود آید :

مدیریت عامل این شرکت جناب آقای فارسیان می باشند ، ایشان درسالهای قبل از پیروزی انقلاب به خاطر اینکه یکی از دانشجویان ممتاز بودند توانستند بورس تحصیلی انگلستان را کسب کنند و برای دامه تحصیل عازم انگلستان شوند .

درزمان تحصیل به خاطر تفکر اقتصادی بالایی که داشتند تصمیم به صادرات فلزات آلیاژی کارخانجات از انگلستان به ایران می گیرند ، جنس این فلزات از فولادهای آلیاژی بود ، که به خاطر کم بودن این آلیاژها در ایران و احتیاج بااین آلیاژها ، ایران بازار خوبی برای این صادرات بود .

این صادرات ادامه داشت تا پیروزی انقلاب و جنگ تحمیلی ، در آن زمان آقای فارسیان به خاطر تحریمهایی که وجود داشت و به خاطر نیاز مبرم کشور و کمک به رشد و شکوفائی اقتصاد اقدام به واردکردن مواد ودستگاههای صنعتی و قطعات کلیدی دست دوم نمودند.

از دلایل دیگر انتخاب ایران میتوان به دلایل زیر اشاره کرد :

1-    پایین بودن هزینه انرژی ( سوخت ارزان )

2-    نیروی کار زیاد

3-    شناخت کامل از بازار ایران

4-    حمایت دولت

با گذشت زمان واتمام جنگ برای کمک به بی نیاز کردن کشور عزیزمان از بیگانگان وکم به رشد صنعت که درآن زمان دچار رکود بود اقدام به احداث یک شرکت قطعه سازی نمودند .

محصولات تولیدی این کارخانه قطعات اکسل پیکان بود شامل : پلوس ، هرزینگ ، پوسته مرکزی ، کوپلینگ ، فلانچ و توپی چرخ بود .

و حالا همینطور که دربالا ذکر شد با گذشت زمان تبدیل به یک شرکت مجموعه سازی شده است :

حساسیت قطعات از یک سو و تأثیری که این قطعات درسرنوشت سرنشینان خودرو دارد ، از یک سو دیگر تلاش شرکت را برای اخذ دانش فنی از شرکتهای معتبر اروپایی در پی داشته است . حاصل تلاش این شرکت دراین راستا :

ü     اخذایسانس و تکنولوژی ساخت اکسل پیکان از کمپانی K.T.L انگلستان

ü     جعبه فرمان پیکان ازکمپانی BURMAN انگلستان

ü     تأیید از کمپانی PEUGEOT فرانسه جهت تولید اکسل پژو گردیده است .

این شرکت توانسته درسالهای اخیر باارتقاء سطوح تولیدات خود به عنوان یکی از اصلی ترین شرکتهای تأمین کننده مجموعه ایران خودرو مطرح باشد .

شرکت نامبرده توانسته با استفاده از راهکارهای زیر به صرفه جویی تا میزان 80% ونیز تأمین فضای تولیدی مطلوب جهت ارائه خدمات به صنعت خودروسازی ارائه نماید :

1-    نیروی انسانی متخصص و آموزش دیده در شرکت لیسانس دهنده.

2-    تجهیزات کارخانه به ماشین آلات وتکنولوژی مدرن اروپای غربی .

3-    بهره مندی از دانش فنی و لیسانس شرکت های مزبور .

4-    استقرار دستگاهها و تجهیزات مدرن آزمایشگاهی از قبیل :

ü     دستگاه تست نویز دیفرانسیل اکسل پیکان

ü     دستگاه تست ضربه فرمان

ü     دستگاه تست پیچش پینتون فرمان

ü     دستگاه تست خستگی و سایش فرمان

ü     گراف گشتاور فرمان

ü     خط رنگ پودری الکترواستاتیک .

دانلود پروژه کارافرینی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( M.S.T GROUP )






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی شركت پیشتاز قطعه سناباد ( M.S.T GROUP ) ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی

پروژه کارافرینی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی در 24 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی

پروژه کارافرینی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی
طرح توجیهی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی
کارآفرینی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی
دانلود پروژه طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی
دانلود کارآفرینی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی
طرح توجیه فنی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی
توجیه اقتصادی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی
طرح
 ایجاد 
مکان
 اطلاع رسانی
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 27 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24

پیشگفتار :

با یاد و نام خدا نوشته ی خود را آغاز می كنم ، امید به آنكه با یاری  پروردگار بتوانم طرح خوب و مورد پسندی  را ارئه دهم .

پیش از هر چیز از استاد گرامیم در درس كارآفرینی ، جناب آقای موحد سپاس فراوان را دارم ، چراكه علاوه بر آموزشهای كارآفرینی ، به من درس داشتن زندگی موفق را كه قطعاً سرمایه ای برای آینده ی من به حساب خواهد آمد را آموزش دادند . از خداون متعال آرزوی سلامت و سعادت ایشان را آرزومندم .

پس از درك موضوع كارآفرینی ، برای بهتر و متفاوت بودن طرح خود ، بدنبال پروژه ی مناسبی بودم تا قابل توجه همگان باشد ، به همین دلیل برای انتخاب بهتر موضوع سعی كردم تا جنبه های مختلف موضوعات كارآفرینی را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهم تا از انواع آن یك نوع را بعنوان منتخب برگزیده و از آن نوع طرح خاصی كه احتمالاً برای دیگران انتخاب نشده را ارئه دهم .

در این بین با پرسشهایی كه از دیگر دوستان درباره ی انتخاب موضوع و نحوه ی ارائه و تحقیق درباره ی طرحشان داشتم ، به خصوصیاتی در هر نوع از پروژه های كارآفرینی برخورد كردم كه باعث شد بدنبال یك پروژه ی مناسب و متفاوت از انواعی كه معمولاً دیگران انتخاب نموده بودند باشم ، چراكه اغلب افراد برای این پروژه فقط بدنبال اطلاعاتی در زمینه ی نحوه ی ایجاد یك شغل و شرایط و امكانات مورد نیاز یك شغل بودند و این گونه طرح ها ممكن بود به تمایلات و نیازمندیهای دیگر اعضا پاسخگو نباشد و فقط بعضاً به اطلاعاتشان بیافزاید . به همین دلیل به دنبال طرحی برآمدم تا علاوه بر پوشش علایق و تمایلات مختلف ، با به اجرا در آمدن آن ، بخشی از نیازهای افراد مختلف جامعه را در بر گیرد و هم شرایط یك طرح كارآفرینی را دارا باشد و تا حد ممكن انواع دیگر پروژه های كارآفرینی را نیز در بر گیرد . در این بین طرح ایجاد اماكن اطلاع رسانی جامع با شرایط متفاوت از نمونه های موجود به ذهنم خطور كرد و با تحقیقات در این زمینه از طرق مختلف از جمله اینترنت و جستجو در سایتهای كارآفرینی و مراجعه به مكانهای اطلاع رسانی فعلی و با یاری از تفكراتم نسبت به موقعیتها و شراط گوناگون به اطلاعاتی دست یافتم كه در این زمینه بهتر مرا یاری كرد .

متن فعلی خلاصه ای از این طرح بوده كه در حال حاضر مراحل اولیه ثبت این طرح ( بخش عدم تشابه طرح ) در سایت كارآفرینی در حال انجام است .

امیدوارم به لطف خدا مورد توجه خوانندگان این طرح قرار گیرد .


فهرست مطالب


پیشگفتار                                                                                                                                                                               2

مقدمه                                                                                                                                                                                      5

توضیحات درباره طرح                                                                                                                                                     7

تأثیرات و اهداف طرح                                                                                                                                                       9

چگونگی كار و فعالیت این مكانها                                                                                                                                     12

چارت تقسیم بندی بخشهای مراكز اطلاع رسانی                                                                                                       41

شرایط و نحوه ی ایجاد چنین مكانهایی چگونه است ؟                                                                                 18

كنترل بصورت دولتی یا واگذاری به بخش خصوصی ؟                                                                                            19

ایجاد بخشی برای اطلاع رسانی درباره ی كالاها و لوزم مصرفی                                                                          22

نتیجه                                                                                                                                                                                     24

 

 

مقدمه :

احتمالاً تا به حال برایتان پیش آمده و یا با افرادی برخورد كرده اید كه در تصمیم گیریهای مهم دچار مشكل شده اند و این مشكل عمدتاً به دلیل نداشتن اطلاعات كافی در زمینه ی مورد انتخاب خود بوده است ؛ برای مثال برای انتخاب یك رشته تحصیلی اغلب افرادی كه در موقعیت تصمیم گیری قرار می گیرند ،  بدون داشتن اطلاعاتی در مورد موضوع رشته ی ورودی و یا با داشتن اطلاعات اندك ، دچار چندگانگی در انتخاب شده و بلاجبار به یكی از آن رشته ها وارد شده كه ممكن است با شرایط وخواسته های فرد هماهنگ نبوده و بعد از مدتی وی را با مشكل مواجه كند .

دانلود پروژه کارافرینی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی طرح ایجاد مکانهای اطلاع رسانی ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر

پروژه کارافرینی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر در33 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر

پروژه کارافرینی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر 
طرح توجیهی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر 
کارآفرینی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر 
دانلود پروژه وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر 
دانلود کارآفرینی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر 
طرح توجیه فنی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 3062 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33

فهرست مطالب

عنوان                                                                                                             صفحه

تاریخچه.............................................................................................................. 1

مشتریان............................................................................................................. 3

مدیریت................................................................................................................ 4

خلاصه ای از شركت (مغازه).......................................................................... 8

مالیكت شركت (مغازه)..................................................................................... 8

شروع فعالیت..................................................................................................... 8

جا و مكان شركت (مغازه)............................................................................... 9

خدمات............................................................................................................... 10

چگونگی انجام فروش..................................................................................... 12

تكنولوژی.......................................................................................................... 14

خدمات آینده..................................................................................................... 17

استراتژی بازاریابی........................................................................................ 20

پیش بینی فروش.............................................................................................. 24

نمودار هزینه عملیاتی..................................................................................... 30

نمودار هزینه عملیاتی..................................................................................... 30

نتیجه گیری....................................................................................................... 34

منابع.................................................................................................................. 34





تاریخچه:

طرحی كه برای ارائه تهیه شده در رابطه با یك مغازه لوازم التحریر  و دفتر فنی كه همان تایپ ، تكثیر و چاپ می‌باشد كه مالكیت آن شخصی می‌باشد ودر متراژی حدود 20 متر دایر می‌باشد .

خدماتی كه در این مغازه ارائه می‌شود شامل فروش انواع لوازم التحریر، اداری فنی و مهندسی، طراحی، گرافیك فانتزی بازی فكری وسرگرمی ووسایل كمك آموزشی،تایپ ، تكثیر، چاپ، فنری، صحافی، فكس، پرس كارت، رایت سی دی، و... . ساعات كار معقول در این  مغازه از ساعت 30/8 تا  30/20 می‌باشد.

هدف ، ایجاد كسب و كار زود بازده و كسب سود برای گذران زندگی است.

اهمیت  این نوع كسب و كار بخاطر نوع خدماتی است كه در اختیار مشتریان بخصوصی چون دانش آموزان، دانشجویان، و تا حدود افراد عادی قرار می دهد، چون همگان مهارت در امر تایپ ، چاپ، صحافی و تهیه تمامی وسایل لوازم التحریر را در یكجا با هم ندارند.

در نتیجه این نوع كسب و كار از اهمیت خاصی در زمینه فعالیت خود برخوردار است.

این بود خلاصه ای از یك محیط كسب و كار كوچك (لوازم التحریر و دفتر خدمات تایپ و تكثیر) كه در واقع یك شغل آزاد می باشد.


1-1 مشتریان (coustomer) 

مشتریان این مغازه از همه قشری هستند ولی بیشتر قشر دانشجو ومحصل می‌باشد ولی در كل كارپردازان شركت ها بانك ها موسسات علاقمندان هنر نقاشی و طراحی و همچنین كودكان ودر كل هر فردی روزی كاروش به این صنف واین شغل می خورد.

در ابتدای افتتاح این مغازه باتوجه به ناشناخته بودن و وارد نبودن به كار با مشكلاتی مواجه شدیم  ولی در ادامه با تكمیل كردن اجناس مورد تقاضای مشتری وهمچنین در پی رقابت كردن با رقبا جا برای رشد بیشتر باز شد و مغازه رشد صعودی پیدا كرده ولی این هدف ما نبوده ونخواهد بود زیرا شعار ما این است كه كار را به جایی برسانیم كه مشتری محل خرید خود را در درجه اول مغازه ما بداند این امر میسر نمی شود مگر با تلاش وكوشش فراوان در تهیه وتكمیل اجناس، قیمت مناسب برخورد خوب وعوامل دیگر.


1-2 مدیریت  (Management)

مدیریت این مغازه برعهده خودم می‌باشد كه دراین امر یك نفر بصورت تمام وقت كمك می‌كند(خواهرم)  و برای افزایش انگیزه در او یك حقوق ثابت بعلاوه یك درصد از فروش را برایش در نظر گرفته ام كه موجب می‌شود تلاش بیشتری انجام دهد در رابطه با سابقه كار من از سال 86 مشغول به این كار هستم وتقریبا یك سابقه كاری خوب دارم در رابطه با شاخص های كلید ی مالی طرح باید ذكر چند عامل را یادآور  شوم كه یك به یك به آن می پردازیم.

دانلود پروژه کارافرینی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی وضعیت فروش در فروشگاه تایپ و لوازم التحریر ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی واحد تولیدی آرد ستاره

پروژه کارافرینی واحد تولیدی آرد ستاره در 40 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی واحد تولیدی آرد ستاره

پروژه کارافرینی واحد تولیدی آرد ستاره 
طرح توجیهی واحد تولیدی آرد ستاره 
کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره 
دانلود پروژه واحد تولیدی آرد ستاره 
دانلود کارآفرینی واحد تولیدی آرد ستاره 
طرح توجیه فنی واحد تولیدی آرد ستاره 
توجیه اقتصادی واحد تولیدی آرد ستاره
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 24 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 40
  • فهرست مندرجات:


  • بخش اول: كلیات

- مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

- خط مشی و اهداف كیفیتی واحد تولیدی

- اصطلاحات و تعریفات

  • بخش دوم: سازمان واحد تولیدی

- سازماندهی واحد تولیدی و بخشهای آن و نمودار سازمانی واحد تولیدی

- سازماندهی امور كیفیت واحد تولیدی و نمودار سازمانی بخش كیفیت

- شرح وظایف، مسئولیتها و اختیارات مسئولان و كاركنان دخیل و مؤثر بر كیفیت بویژه مسئول و كاركنان بخش كیفیت

  • بخش سوم: مستندات نظام كیفیت

- ساختار مستندات نظام كیفیت شامل نظام نامه، روشهای اجرایی، دستورالعمل های كاری، مشخصات فنی و استانداردهای كارخانه ای، تقشه ها، كارتها و فرمهای عملیاتی و غیره

- نحوه تهیه، بررسی، تایید، تصویب، تجدیدنظر و توزیع مستندات نظام كیفیت و چگونگی كنترل آنها

- حفظ و نگهداری سوابق

  • بخش چهارم: كنترل فرآیندهای تولیدی و عملیاتی

- نمودار فرآیندها

- تداركات و انبارش مواد اولیه

- فرآوری مواد اولیه و یا ساخت و مونتاژ قطعات

- بسته بندی محصول نهایی

- انبارش، حمل و تحویل محصول

  • بخش پنجم: بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات

- بازرسی و آزمایش مواد اولیه

- بازرشی و آزمایش حین فرآیند

- بازرسی و آزمایش محصول نهایی (آزمونهای مستمر كارخانه ای، آزمونهای نمونه ای برای تصدیق بهر ساخت (lot یا Batch)، آزمونهای فرعی برای تصدیق نمونه محصول جدید)

  • بخش ششم: شناسایی، ردیابی و وضعیت بازرسی و آزمایش مواد، قطعات و محصولات
  • بخش هفتم: امكانات آزمایشگاهی و كنترل تجهیزات و بازرسی، آزمون و اندازه گیری (بررسی های كاركردی  وكالیبراسیون)
  • بخش هشتم: كنترل و تعیین تكلیف مواد، قطعات و محصولات نامنطبق و اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه و رسیدگی به شكایات مشتریان
  • بخش نهم: آموزش كاركنان
  • بخش دهم: كاربرد فنون آكاری
  • پیوست ها, فهرست مدارك و مستندات مرتبط نظام كیفیت و سایر ضمائم ضروری


بخش اول: كلیات

1-1-     مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی

واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت 2m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت 30 هزار تن در سال از سال 1342 شروع كرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه 2 (درصد سبوس گیری 19 درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری 13 درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره 103 و 2393 به روش والسی تولید می شود. این واحد تولیدی به مدیریت عامل سید محمدرضا مرتضوی و داشتن نیروهای متخصص شامل خانم الهام عباسی مسئول كنترل كیفیت با مدرك مهندسی صنایع غذایی، آقای سید احمد حیدری مدیر تولید با مدرك شیمی و خانم ركسانا نادرنیا مدیر فنی با مدرك مهندسی مكانیك و تعداد 35 كارگر از حداكثر توان خود جهت تولید محصول با كیفیت مطلوب بهره می برد ماده اولیه و محصول در كلیه مراحل تولید و فرآوری كنترل شده و آزمایشات لازم برروی آنها در بخش میكروبی و شیمی انجام می شود.

دانلود پروژه کارافرینی واحد تولیدی آرد ستاره






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی واحد تولیدی آرد ستاره ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران

پروژه کارافرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران در 25 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران

پروژه کارافرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران 
طرح توجیهی مراحل تولید قند کارخانه چناران 
کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران 
دانلود پروژه مراحل تولید قند کارخانه چناران 
دانلود کارآفرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران 
طرح توجیه فنی مراحل تولید قند کارخانه چناران 
توجیه اقتصادی مراحل تولید قند کارخانه چناران 
مراحل
 تولید 
قند 
ک
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 1382 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25

مقدمه:  

این تحقیق زیر نظر استاد گرامی جناب آقای صمصامی برای درس کار آفرینی و پرژه ارائه شده است.

 در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده  و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد.

با تشکر فراوان از استاد گرامی که راهنمایی های لازم جهت ارئه این پروژه با این جانب داشتند و همچنین جناب آقای بنی نجار که در  شرکت کارخانه قند همکاری های لازم برای ارئه  پروژه با این جانب داشتند.


پیشگفتار:

 امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ، شکلات ، شیرینی و سایر محصولات غذای از طرف دیگر این ماده را به عنوان یک ماده شاخص در صنایع غذای در آورده است لزا امروزه بحث های مختلفی در مورد این ماده عنوان می شود ورود قندهای مصنوعی از جمله ساکارین  و سایر ترکیبات که گاهی تا هزار برابر قند معمولی شرینی دارند  و گیاه چغندر که گیاهی  پرتوقعی از لحاظ آب است و شدیداً نیاز به آب دارد ، همه و همه ممکن است درسال های آخیر تصمیمات چشمگیری را در مورد جایگزینی محصولی دیگر بجای قند عنوان کند و ما در اینجا قصد داریم تا قسمتی از پروسه این محصول را عنوان کنیم.

   ساکارز قندی است که از یک ملکول گلوکز و یک ملکول فرکتوز تشکیل شده است که در نیشکر نیز همین قند می باشد کارخانه جات نیشکر عموماً نیشکر را تا به دست آوردن شکر زرد آن می توانند پیش ببرند ولی از آن به بعد تصفیه خانه ها باید شکر زرد را به شکر سفید تبدیل کنند   در چغندر قند موادی وجود دارد که در حین پرسه مانع از تشکیل قند می شود که این مواد هر کدام باید به شکلی از آن جدا شوند و جود پرتئین ها، اسید آمینه ، پکتین و... همه وهمه مانع از کار می شود لزا دانشمندان این مواد را به وسیله تعقییر PH شربت بدست آمده از چغندر ، از جریان خارج می کنند.

    بحث نگهداری چغندر از اهمیت خاصی بر خوردار است که در دنیای امروز می توانند با فرستادن اشعه های مختلف به سیلوهای چغندر مانع از پوسیدگی چغندر شوند در کشور ما وجود فینتیلاتورهای دمنده هوا به داخل توده چغندر از دیر باز مورد ااستفاده قرار گرفته است . افزایش ماندگاری در سیلوها  ضایعات بسیاری را به همراه دارد چون چغندر تنفس می کند و مقداری از قند را در خود به حدر می دهد پس در ابتدا ساخت سیلوهای صنعتی اولین گام در جهت میل به یک راندمان خوب در یک کارخانه می باشد می دانیم چغندر در 4+ درجه جوانه می زند و °c3- یخ می زند باز شدن یخ در چغندر ضایعات زیادی را به همراه دارد لزا دمای سیلو بسته به هوای خارج سیلو متفاوت از 3 درجه تا 1- درجه می باشد.

دانلود پروژه کارافرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی مراحل تولید قند کارخانه چناران ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر

پروژه کارافرینی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر در 10 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر

پروژه کارافرینی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر
طرح توجیهی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر
کارآفرینی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر
دانلود پروژه مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر
دانلود کارآفرینی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر
طرح توجیه فنی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر
توجیه اقتصادی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر
مراحل 
تاسیس
 آموزشگاه
 کامپیوتر
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 16 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10

فهرست مطالب


مقدمه ................................................................. .........................................................2

هدف .......................................................................... ...........................................2

توصیف پروژه ................................................................ .........................................2

توجیه پروژه با منطق ...................................................... ........................................3

مكان سنجی..................................................................... .....................................3

بیمه ودریافت مجوز............................................................. ...............................3

محل تاسیس و شرایط ساختمانی............................................... ........................4

كروكی .................................................................................. .........................5

چارت .................................................................................... ......................6

برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد ........................................ .....................7

برآورد تجهیزات وبرآورد قیمت ................................................... ....................7
محاسبات مالی.......................................................................... ...................7

برآورد استهلاك .......................................................................... .................8

توجیه اقتصادی.......................................................................... ..................8

نحوه جذب سرمایه.......................................................... ........................................9

زمان بندی پروژه.............................................................. .......................................9

نمودار زمان بندی پروژه ....................................................... .................................9

گزارش بازدید ............................................................................ ..................9

 

 

مقدمه :

امروزه با هوش ترین افراد هم به سختی قادرند سرعت فراگیری خود را با سرعت رشد و توسعه علوم كامپیوتری تطبیق دهند . رقابت شدیدی كه در سالهای اخیر بین تولید كنندگان نرم افزار در گرفته است ؛ هر روز باعث عرضه محصولات نرم افزاری جدید تر می شود  باتوجه به این موضوع كاربرانی موفق ترند كه روحیه ، وقت وامكانات لازم برای تطبیق خود با نرم افزارها و شرایط جدید را داشته باشند .

آموزشگاه های كامپیوتر امروز بخشی از این مهم را به عهده دارند وبا ارائه خدمات آموزشی به تسریع روند آموزشی كمك شایانی می نمایند .

هدف :

اولین دلیل انتخاب این پروژه كمك به بالا بردن ارتقا علمی و سواد كامپیوتری مردم است ودیگری آشنا شدن مردم با نرم افزارهای جدید و علوم كامپیوتری رو به رشد است .

توصیف پروژه :

پروژه ما یك آموزشگاه كامپیوتر است كه در یك محل 50 متری واقع در خیابان شهید ستاری نبش ستاری 26 دایر شده است . ظرفیت این آموزشگاه 30  نفر می باشد كه همه روزه از ساعت 8 صبح تا 8 شب دایر می باشد ویكی از شرایط مهم این آموزشگاه  دارا بودن كادر مربیگری ایده آل  مكان آموزشی مناسب دارا بودن سیستم به تعداد كافی و همچنین دارا بودن  خطوط پر سرعت ADSL می باشد كه باعث شده تا كار آموزان  از ارائه خدمات آموزشی این آموزشگاه راضی باشند  .


توصیف پروژه با منطق

علت انتخاب این پروژه دلایل علمی اجتماعی و اقتصادی مختلفی دارد كه به شرح زیر می باشد :

1- نیاز روز افزون بشر به كامپیوتر واینترنت .

2-وابسته شدن تمامی مشاغل اعم از پزشكی ،هنری ، تجارت ، صنعت و غیره به كامپیوتر .

3-پیش نیاز شدن واحد های كامپیوتری برای اشتغال وخارج از توان بودن برگزاری این دوره ها برای دولت .

4- باتوجه به مسائل ذكر شده آموزشگاه های  كامپیوتر از درامد نسبتا خوبی برخوردار هستند .

مكان سنجی :

1- اجرای این پروژه نیاز به صرف هزینه های خرید كامپیوتر و تجهیزات دارد كه سازمان فنی و حرفه ای به داوطلبان تاسیس آموزشگاه وام پرداخت می كند  .

2- برای اینكه بتوان یك آموزشگاه  دایر نمود نیاز به چند عدد كامپیوتر و میز و وبقیه تجهیزات آموزشی می باشد.

بیمه و دریافت مجوز :

صدور مجوزآموزشگاه دارای شرایطی است كه سازمان فنی وحرفه ای  واقع در خیابان فردوسی آن را به عهده دارد  .

كسی كه خواهان مجوز آموزشگاه  است باید دارای شرایط زیر باشد :

1- دارا بودن حداقل 25 سال سن

- دارا بودن لیسانس كامپیوتر ویا فوق دیپلم كامپیوتر به همراه 3 سال سابق كار و یا دیپلم كامپیوتر ودارا بودن 45 سال سابق كار .

3- برای آقایان داشتن برگ معافیت ویا كارت پایان خدمت .

4- دارا بودن یك ملك تجاری .

5- داشتن امكانات لازم برای آموزشگاه  ( كامپیوتر ، میز ، صندلی و ... ) كه به تایید بازرس سازمان می رسد. سازمان بیمه نیز این شغل را تحت پوشش خود قرار نمی دهد و آموزشگاه  را یك حرفه خصوصی می شمارد .

دانلود پروژه کارافرینی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی مراحل تاسیس آموزشگاه کامپیوتر ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی خدمات رایانه ای

پروژه کارافرینی خدمات رایانه ای در 15 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی خدمات رایانه ای

پروژه کارافرینی خدمات رایانه ای
طرح توجیهی خدمات رایانه ای
کارآفرینی خدمات رایانه ای
دانلود پروژه خدمات رایانه ای
دانلود کارآفرینی خدمات رایانه ای
طرح توجیه فنی خدمات رایانه ای
توجیه اقتصادی خدمات رایانه ای
خدمات
 رایانه
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 24 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15


  • مقدمه                                                       


  • مشخصات طرح                                         


  • اهداف طرح                                              


  • شرح وظایف مؤسسه                                   


  • مهارت های مورد نیاز طرح                         


  • نیروی انسانی مورد نیاز طرح                       


  • جدول برآورد حقوق و دستمزد                       


  • جدول برآورد تجهیزات و ابزار کار                


  • جدول سرمایه در گردش                              


  • جدول برآورد هزینه ها                                


  • جدول سود و زیان و زمان بازگشت سرمایه      
  • بازاریابی و تبلیغات                                    


  • مسائل امنیتی   


  • اسناد و مدارک مؤسس


  • اسناد و مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوز

1.  مقدمه:


خدمات رایانه ای که شامل (حروفچینی،چاپ،طراحی،صحافی)می باشد.یک نوع


کار و حرفه خدماتی بوده که یرای رفع نیازهای فرهنگی و اجتماعی جامعه راه


اندازی میگردد.از آنجائیکه این نوع خدمات نیاز به دقت و ظرافت و توانایی بالایی


دارد،لذا اهمیت آن قابل توجه است.


همچنین با توجه به رشد و گسترش سطح فرهنگ جامعه و به طبع آن افزایش چاپ


و پیش نیازهای آن شامل حروفچینی،طراحی و نیازهای بعد از چاپ شامل


صحافی،فروش و...،ضرورت خدمات رایانه ای بیشتر احساس میگردد.


امروزه تعداد و تنوع نشریات و کتاب های منتشرشده  و همچنین جزوات تحقیقاتی


دانشجویان و دانش آموزان و سایر محققان کشورمان افزایش زیادی داشته که


ابتدائی ترین نیاز آن خدمات رایانه ای است.


گسترش مکاتبات اداری شهروندان و گرایش مردم به زیبا نویسی و آراستگی


ظاهری مکاتبات اداری و استفاده از خدمات رایانه ای،نیاز جامعه به این نوع


خدمات را افزایش داده و تأسیس اینگونه مؤسسات اجتناب ناپذیر میگردد.


2.  مشخصات طرح:

1-2) عنوان:مؤسسه تایپ و تکثیر نقطه چین


2-2) مؤسس:مهناز حسینی ارومیه


3-2) تاریخ تأسیس:14/09/1387


4-2) شماره ثبت:9044


5-2) نشانی: مشهد-قاسم آباد-چهارراه حجاب


6-2) تلفن:6635295


3.  اهداف طرح: 

1-3) راه اندازی و تأسیس یک مؤسسه خدماتی


2-3) تأمین درآمد و استقلال اقتصادی شاغلین مؤسسه


3-3) اشتغال زایی مفید و مؤثر


4-3) خدمت به جامعه و رشد و پویایی فرهنگی،اجتماعی


4.  شرح وظایف:

تایپ و تکثیر یک نوع مؤسسه خدماتی است که برای رفع نیازهای اجتماعی


 جامعه ایجاد شده است.


خدمات این واحد کاری عبارتند از:


1-4) تایپ(حروفچینی) و طراحی با تمام زبانهای زنده دنیا قبل از چاپ.


2-4) تایپ و تکثیر تحقیقات مدارس،مکاتبات اداری،پایان نامه های


 دانشجویان،طراحی بولتن و هر گونه خدمات به ناشرین و مؤلفین و امور تبلیغاتی مربوطه


3-4) صحافی،شامل مجلد نمودن به روش های مختلف


4-4) دریافت و ارسال فاکس


5-4) خدمات فنی مهندسی مربوطه


6-4) طراحی های تبلیغاتی


5.  مهارت های مورد نیاز طرح:

 

1-5) آشنایی با نرم افزارهای برداری و پیکسل


2-5) آشنایی با اینترنت


3-5) آشنایی با فعالیت های تبلیغاتی


4-5) آشنایی با سیستم های ورودی خروجی مانند:اسکنر،رایتر و پرینتر.


5-5) آشنایی با دستگاههای تکثیر مانند:کپی،پرینتر و ....


6-5) مسلط به نرم افزارهای طراحی و گرافیکی و......


7-5) خلاقیت و آمادگی برای راه اندازی هر سیستم و طرح جدید جهت امور مربوطه


8-5) آشنایی با زبان های زنده دنیا


9-5) آشنایی با سرویس و تعمیر و نگهداری دستگاههای مؤسسه


10-5) آشنایی با سیر مراحل چاپ از ابتدا تا انتهای کار

دانلود پروژه کارافرینی خدمات رایانه ای






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی خدمات رایانه ای ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی پرورش شتر مرغ

پروژه کارافرینی پرورش شتر مرغ در 62 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی پرورش شتر مرغ

پروژه کارافرینی پرورش شتر مرغ
طرح توجیهی پرورش شتر مرغ
کارآفرینی پرورش شتر مرغ
دانلود پروژه پرورش شتر مرغ
دانلود کارآفرینی پرورش شتر مرغ
طرح توجیه فنی پرورش شتر مرغ
توجیه اقتصادی پرورش شتر مرغ
پرورش
 شتر مرغ
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 82 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 62

مقدمه:

با وجود گذشت بیش از یك قرن از پرورش  شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی كمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات پرورش دهندگان شترمرغ در افریقای جنوبی است.

شترمرغ بطور كامل علفخوار نبوده و در حیات وحش قسمتی از غذای آنان را حشرات، پستانداران كوچك، مارمولك و گاهی تخم پرندگان تشكیل می دهد. اگرچه شترمرغ ها علف می خورند ولی غذای مورد علاقه آنان را برگ گیاهان دولپه ای و نیز دانه آنها تشكیل می دهد.

شترمرغ بر اساس عادت طبیعی در مراتع فقیر زندگی كرده و می تواند در این شرایط غذای كافی برای خود تهیه نماید، جائیكه گاو و حتی گوسفند قادر به زندگی نیستند.

مانند سایر دامها هزینه غذا یكی از عمده ترین مخارج پرورش شترمرغ را تشكیل می دهد. با استفاده از قابلیت شترمرغ در مصرف غذای فقیر و متنوع می توان تا حد زیادی از هزینه های پرورش كاست.

 

1- فیزیولوژی گوارش:

مطالعات معدود انجام شده برروی شترمرغها نشان می دهد كه آنها قادرند الیاف خام را بهتر از سایر طیور هضم نمایند. در این زمینه فیزیولوژی گوارش شترمرغ را می توان با خرگوش و اسب مقایسه كرد. Angle دریافت كه هضم الیاف  دیواره سلولی (NDF) كه تا میزان 5 تا 6 درصد توسط طیور قابل هضم است، در جیره جوجه های شترمرغ می تواند از سن 3 هفتگی مورد استفاده قرار گیرد. توانایی هضم NDF شامل درصدی از فیبر موجود در غذا (سلولز، همی سلولز و لیگنین) است كه پتانسیل هضم شدن را دارد. در شترمرغهای در حال رشد، در خلال 10 هفته اول این توانایی بصورت خطی تا میزان 51 درصد افزایش یافته و در مورد شترمرغهای كاملاً رشد كرده بالغ بر 60 درصد می گردد. چنین قدرت بالای هضم غذاهای فیبری را در گله های حیوانات نشخواركننده می توان یافت.

غذاهای فیبری توسط شترمرغ از مری به پیش معده (معده غده ای) می رود و عملیات اولیه هضم شیمیایی بوسیله شیره معدی انجام می شود. سپس غذا از یك منفذ بزرگ وارد معدة ماهیچه ای بنام سنگدان می شود. دیوارة ماهیچه ای ضخیم سنگدان به همراه سنگریزه های خشن موجب تقسیم مكانیكی غذا به قطعات كوچكتر می گردد.

سپس غذا وارد رودة كوچك شده و با اضافه شدن ترشحات روده ای بخصوص از لوزالمعده، مواد مغذی جذب می شوند. فعالیتهای تخمیری كه توسط باكتریها در روده كور و بزرگ انجام می شود شترمرغ را قادر می نماید كه از مقادیر زیاد فیبر در غذا استفاده نماید. احتباس طولانی غذا در حدود 40 ساعت در دستگاه گوارش برای فلور باكتریایی بیهوازی زمان كافی فراهم می آورد تا روز غذا اثر نموده و منجر به شكستن سلولز و همی سلولز گردد. در این فرآیند اسیدهای چرب فرار نظیر اسید استیك، اسید پروپیونیك و اسید بوتیریك تولید شده كه توسط دیواره معده جذب شده و انرژی لازم را برای پرنده مهیا می سازد.

طی آزمایشهای Swart دریافت كه شترمرغهای در حال رشد می توانند تا 76 درصد از انرژی متابولیسمی مورد نیاز خود را از شكستن سلولز بدست‌آورند. باید توجه داشت كه افزایش میزان الیاف خام در جیره ممكن است كاهش جذب سایر تركیبات سهل الهضم جیره شود.

 

ارتباط رشد با مصرف غذا:

رشد و افزایش وزن زنده شترمرغ بستگی اساسی به نحوه تغذیه و مدیریت دارد. تغذیه شترمرغهای پرواری با غذای كنسانتره باعث رشد بسیار سریع از سن یك تا چهار ماهگی می گردد و لی ممكن است دفرمه شدن پا خصوصاً مفاصل را به دنبال داشته باشد. در اینگونه موارد توسعه استخوانهای پا با افزایش سریع وزن شترمرغ همخوانی ندارد.

نتایج یك مطالعة اخیر در افریقای جنوبی نشانگر آن است كه شترمرغ مناطق مختلف، تفاوتهایی را در افزایش وزن نشان می دهد. در این مطالعه شترمرغهای ادشورن افریقای جنوبی، نامیبیا و زیمباوه با یكدیگر مقایسه گردیدند. شترمرغهای ادشورن افریقا دیرتر از بقیه به حداكثر وزن بدن و نیز حداكثر افزایش وزن روزانه رسیدند، ولی هیچگونه تفاوت معنی داری در وزن پرنده بالغ بین شترمرغهای نواحی مختلف وجود نداشت.

غذای مصرفی شترمرغ بستگی به وزن پرنده و میزان انرژی موجود در جیره دارد. معمولاً پرندگان تا زمانیكه از لحاظ انرژی نیازشان رفع نگردد از خوردن دست نمی كشند. در صورت تغذیه آزاد با جیرة متراكم (كنسانتره) میزان غذای روزانه دوره رشد 3 تا 4 درصد وزن بدن می باشد و تنها در پایان دوره رشد این مقدار كاهش یافته و به 2 تا 5/2 درصد می رسد. جدول (1) متوسط غذای مصرفی روزانه شترمرغها را در دوران مختلف زندگی نشان می دهد.

ضریب تبدیل غذایی در جوجه ها 4/1 تا 6/1 است و در شترمرغهای جوان 4 تا 6 ماه این نسبت 4 تا 6 و در پایان دوره رشد به 10 افزایش پیدا می كند.

دانلود پروژه کارافرینی پرورش شتر مرغ






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی پرورش شتر مرغ ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی کارخانه ماکارونی

پروژه کارافرینی کارخانه ماکارونی در 46 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی  کارخانه ماکارونی

پروژه کارافرینی کارخانه ماکارونی
طرح توجیهی کارخانه ماکارونی
کارآفرینی کارخانه ماکارونی
دانلود پروژه کارخانه ماکارونی
دانلود کارآفرینی کارخانه ماکارونی
طرح توجیه فنی کارخانه ماکارونی
توجیه اقتصادی کارخانه ماکارونی
کارخانه 
ماکارونی
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46

کارآفرینی

 کارخانه ماکارونی

مقدمه

ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است .

با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که همانا تاسیس کارخانهای منحصر به فرد در سطح خاور میانه به منزله تولید انواع ماکارونی به نام  تک ماکارون بوده نائل آمدند .  این ماشین الات پیشرفته تولید ماکارونی همتراز با دیگر کشورهای توسعه یافته جهان بوده و این اولین باری است که یک خط تولید پیوسته ماکارونی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد . که در این راستا کیفیت محصولات از سوی مرکز تحقیقات شرکت بولر در سوئیس مورد تائید قرار گرفته است .

محصولات این شرکت به کشورهایی مانند کشورهای خلیج فارس ، سومالی ، اندلس ، کانادا و ... صادر می شود

فصل اول

آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون

محصولات متنوع تک ماکارون گذشته از ارزشهای غذایی فراوان و مغذی مانند هیدرو کربنها پروتئین مواد معدنی و ویتامین های مختلف به جهت بهره بدن از سیستم پیشرفته بدون نیاز به دسترسی کارگران و دخالت در تولید بهترین شرایط تولید ماکارونی را هم جهت با دیگر کشورهای جهان فراهم می آورد .  تولید اسپاگتی د این واحد به صورت اکسترودر انجام میشود که در ظرف مدت 20 ثانیه مخلوط خمیر آماده ،‌ تحویل پرس و شکل گیری در قالب مورد نظر خواهد بود به دلیل استفاده از این سیستم بی نظیر از رشد انواع باکتری ها و قارچها در مرحله خمیری جلوگیری به عمل آمده که این امر بر اساس استانداردهای تغذیه ای جهانی بسیار با اهمیت است .

شرکت تک ماکارون با تولید پیشرفته ماکارونی ، نقش کلیدی عظیمی را در راه خودکفایی کشور ایفا می کند .

ماکارونی به شکله ای مختلف کوتاه یا بلند و فراورده های ویژه با بالاترین کیفت قابل انطباق با استانداردهای جهانی مورد قبول و با استفاده از خطوط تولید مدرن ،‌تولید می گردد .

 ماکارونی به عنوان پلی بین واحدهای صنعتی و بخشهای تحقیقاتی در ایران عمل
 می نماید

این واحد با بهره گیری از متخصصین مجرب ،‌ همواره تلاش می کند تا به افزایش بهره وری فعالیت ها ، ایجاد نو آوری تکنولوژیکی ،‌ تولید و عرضه ممحصولات جدید و در نتیجه ارائه خدمات علمی و تخصصی به سایر واحدهای دست اندر کار تولید ،‌ گامی مهم در راستای اهداف عالیه شرکت تک ماکارون بر دارد

 

شمای کلی مراحل تولید آرد   : 


PRE CLEANING                                                             

        INTAKE*                                            

 نخ گیر (‌الک دوار )‌                                               

آهن یابی                                                          

باسکول                                                          ‌

الک بوجاری                                                

سیلو های گندم خشک                               

CLEANING                                         

سیلو های گندم خشک                              

باسکول

الک بوجاری (extra )

شن گیر ( کمبیناتور )‌

تریور (‌سیاه دانه گیر )‌

پوست گیر

*تست رطوبت

نم زن (1700 لیتر / ساعت )

*سیلو های خواب اول

نم زن (850 لیتر / ساعت )‌

*سیلو های خواب دوم

شن گیر نهایی

آهن ربا

پوست گیر

نم زدن

*خواب سوم

باسکول

آهن ربا

والس اول

الک ها  - تایفون – پیوری فایر

*محصول نهایی

2x10 تن در ساعت

مراحلی که با علامت ستاره *   مشخص شده اند نقاط کنترل و نمونه برداری می باشند

  ۳-آزمونهای مربوط به بسته بندی :

دستور العمل کنترل کیفی سلوفن :

الف - فیلم :

فیلم لازانت شرینگر گراندی پیکولی پنه ریگاته دارای فتوسل ۳۸۲x۳۰۰ میلی متر

فیلم رایس زیتی و هورن گراپ ۳۸۲۱x۲۵۰

فیلم شلز و فوتبالی  ۳۸۲x۲۷۵

فیلم اسپاگتی و لینگوئین  : ۳۲۰x۲۳۰

فیلم ماکارونی : ۳۲۵x۲۳۰ 

ب- دمای دوخت : طبق جدول ضمیمه آورده شده محاسبه می شود

چاپ فیلم بایسد کاملا مشخص باشد و بریدگی نداشته باشد

اطلاعات درج شده بر روی فیلم :

آدرس و تلفن کارخانه - شماره پروانه ساخت - بهره بداری - وزن - مواد سازنده - مقدار انرژی - کربوهیدرات - چربی - پروتئین

رنک سلوفان باید طبق نمونه شاهد باشد

سلوفان باید شفاف باشد  و کدورت نداشته باشد

اندازه فتوسل و بار کد طبق جدول ضمیمه است

ضخامت باید طبق استاندارد کارخانه باشد که حد مطلوب آن ۵۵ تا  ۶۰ می باشد اگر مقدار آن بیشتر باشد هزینه های تولید بالا می رود لایه بیرونی فیلم از نوع اورینتد پلی پروپیلن و لایه داخلی آن  کست پلی پروپیلن  میباشد

در ضمن بسته ها پس از پر شدن توسط دستگاهی بر روی آنها سوراخهایی ریز ایجاد می شود که باعث خروج هوای محبوس شده و از ترکیدگی بسته ها در  حین حمل و نقل جلوگیری نماید .

دانلود پروژه کارافرینی  کارخانه ماکارونی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی کارخانه ماکارونی ,

تاريخ : 20 شهريور 1395 | <-PostTime-> | نویسنده : موسوي | بازدید : <-PostHit->
پروژه کارافرینی کارخانه ماکارونی

پروژه کارافرینی کارخانه ماکارونی در 46 صفحه ورد قابل ویرایش

دانلود پروژه کارافرینی  کارخانه ماکارونی

پروژه کارافرینی کارخانه ماکارونی
طرح توجیهی کارخانه ماکارونی
کارآفرینی کارخانه ماکارونی
دانلود پروژه کارخانه ماکارونی
دانلود کارآفرینی کارخانه ماکارونی
طرح توجیه فنی کارخانه ماکارونی
توجیه اقتصادی کارخانه ماکارونی
کارخانه 
ماکارونی
دسته بندی کسب درآمد و بازاریابی - کارآفرینی - کارآموزی
فرمت فایل doc
حجم فایل 30 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 46

کارآفرینی

 کارخانه ماکارونی

مقدمه

ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است .

با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که همانا تاسیس کارخانهای منحصر به فرد در سطح خاور میانه به منزله تولید انواع ماکارونی به نام  تک ماکارون بوده نائل آمدند .  این ماشین الات پیشرفته تولید ماکارونی همتراز با دیگر کشورهای توسعه یافته جهان بوده و این اولین باری است که یک خط تولید پیوسته ماکارونی در ایران مورد استفاده قرار می گیرد . که در این راستا کیفیت محصولات از سوی مرکز تحقیقات شرکت بولر در سوئیس مورد تائید قرار گرفته است .

محصولات این شرکت به کشورهایی مانند کشورهای خلیج فارس ، سومالی ، اندلس ، کانادا و ... صادر می شود

فصل اول

آشنایی با فعالیت های شرکت تولیدی تک ماکارون

محصولات متنوع تک ماکارون گذشته از ارزشهای غذایی فراوان و مغذی مانند هیدرو کربنها پروتئین مواد معدنی و ویتامین های مختلف به جهت بهره بدن از سیستم پیشرفته بدون نیاز به دسترسی کارگران و دخالت در تولید بهترین شرایط تولید ماکارونی را هم جهت با دیگر کشورهای جهان فراهم می آورد .  تولید اسپاگتی د این واحد به صورت اکسترودر انجام میشود که در ظرف مدت 20 ثانیه مخلوط خمیر آماده ،‌ تحویل پرس و شکل گیری در قالب مورد نظر خواهد بود به دلیل استفاده از این سیستم بی نظیر از رشد انواع باکتری ها و قارچها در مرحله خمیری جلوگیری به عمل آمده که این امر بر اساس استانداردهای تغذیه ای جهانی بسیار با اهمیت است .

شرکت تک ماکارون با تولید پیشرفته ماکارونی ، نقش کلیدی عظیمی را در راه خودکفایی کشور ایفا می کند .

ماکارونی به شکله ای مختلف کوتاه یا بلند و فراورده های ویژه با بالاترین کیفت قابل انطباق با استانداردهای جهانی مورد قبول و با استفاده از خطوط تولید مدرن ،‌تولید می گردد .

 ماکارونی به عنوان پلی بین واحدهای صنعتی و بخشهای تحقیقاتی در ایران عمل
 می نماید

این واحد با بهره گیری از متخصصین مجرب ،‌ همواره تلاش می کند تا به افزایش بهره وری فعالیت ها ، ایجاد نو آوری تکنولوژیکی ،‌ تولید و عرضه ممحصولات جدید و در نتیجه ارائه خدمات علمی و تخصصی به سایر واحدهای دست اندر کار تولید ،‌ گامی مهم در راستای اهداف عالیه شرکت تک ماکارون بر دارد

 

شمای کلی مراحل تولید آرد   : 


PRE CLEANING                                                             

        INTAKE*                                            

 نخ گیر (‌الک دوار )‌                                               

آهن یابی                                                          

باسکول                                                          ‌

الک بوجاری                                                

سیلو های گندم خشک                               

CLEANING                                         

سیلو های گندم خشک                              

باسکول

الک بوجاری (extra )

شن گیر ( کمبیناتور )‌

تریور (‌سیاه دانه گیر )‌

پوست گیر

*تست رطوبت

نم زن (1700 لیتر / ساعت )

*سیلو های خواب اول

نم زن (850 لیتر / ساعت )‌

*سیلو های خواب دوم

شن گیر نهایی

آهن ربا

پوست گیر

نم زدن

*خواب سوم

باسکول

آهن ربا

والس اول

الک ها  - تایفون – پیوری فایر

*محصول نهایی

2x10 تن در ساعت

مراحلی که با علامت ستاره *   مشخص شده اند نقاط کنترل و نمونه برداری می باشند

  ۳-آزمونهای مربوط به بسته بندی :

دستور العمل کنترل کیفی سلوفن :

الف - فیلم :

فیلم لازانت شرینگر گراندی پیکولی پنه ریگاته دارای فتوسل ۳۸۲x۳۰۰ میلی متر

فیلم رایس زیتی و هورن گراپ ۳۸۲۱x۲۵۰

فیلم شلز و فوتبالی  ۳۸۲x۲۷۵

فیلم اسپاگتی و لینگوئین  : ۳۲۰x۲۳۰

فیلم ماکارونی : ۳۲۵x۲۳۰ 

ب- دمای دوخت : طبق جدول ضمیمه آورده شده محاسبه می شود

چاپ فیلم بایسد کاملا مشخص باشد و بریدگی نداشته باشد

اطلاعات درج شده بر روی فیلم :

آدرس و تلفن کارخانه - شماره پروانه ساخت - بهره بداری - وزن - مواد سازنده - مقدار انرژی - کربوهیدرات - چربی - پروتئین

رنک سلوفان باید طبق نمونه شاهد باشد

سلوفان باید شفاف باشد  و کدورت نداشته باشد

اندازه فتوسل و بار کد طبق جدول ضمیمه است

ضخامت باید طبق استاندارد کارخانه باشد که حد مطلوب آن ۵۵ تا  ۶۰ می باشد اگر مقدار آن بیشتر باشد هزینه های تولید بالا می رود لایه بیرونی فیلم از نوع اورینتد پلی پروپیلن و لایه داخلی آن  کست پلی پروپیلن  میباشد

در ضمن بسته ها پس از پر شدن توسط دستگاهی بر روی آنها سوراخهایی ریز ایجاد می شود که باعث خروج هوای محبوس شده و از ترکیدگی بسته ها در  حین حمل و نقل جلوگیری نماید .

دانلود پروژه کارافرینی  کارخانه ماکارونی






ادامه ي مطلب

امتیاز :


طبقه بندی: ،
پروژه کارافرینی کارخانه ماکارونی ,

<-BloTitle->
<-BloText->